Καλάβρυτα: Πήγαιναν στα χιόνια με χαρτί μετακίνησης για παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2021

Καλάβρυτα: Πήγαιναν στα χιόνια με χαρτί μετακίνησης για παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο


Πολλοί είναι που αυτές τις μέρες θέλουν να ανέβουν στο χιονισμένο Χελμό και να απολαύσουν, τουλάχιστον το χιόνι αφού το χιονοδρομικό κέντρο, είναι κλειστό λόγω των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία. Ωστόσο αρκετοί επιχειρούν να εκδράμουν στο χιόνι, με την Αστυνομία όμως να εφαρμόζει τις οδηγίες με ελέγχους κατά της άσκοπης μετακίνησης πολιτών.
Τη δεύτερη μέρα του 2021, αρκετοί ήταν αυτοί που ανέβηκαν στους χώρους του χιονοδρομικού κέντρου, αλλά δεν υπολόγισαν τα μπλόκα που είχαν στήσει οι άντρες του Α.Τ.Καλαβρύτων. Στην διασταύρωση του χιονοδρομικού το μπλόκο της Αστυνομίας, υποχρέωσε πάνω από 30 αυτοκίνητα να αλλάξουν κατεύθυνση, αφού τα χαρτιά για την μετακίνηση τους, δεν δικαιολογούσε… βόλτα στα χιόνια.

Σε μερικές των περιπτώσεων επιβλήθηκαν και τα γνωστά τσουχτερά διοικητικά πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα – σύμφωνα με το kalavrytanews.com – δύο οχήματα από Πάτρα με νεαρούς επιβάτες και με χαρτί μετακίνησης για παροχή βοήθειας ηλικιωμένων σε χωριό των Καλαβρύτων.
Οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν και η βόλτα στα χιόνια ολοκληρώθηκε πρόωρα…newsit.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here