Αποπλάνηση 13χρονου μαθητή: Σε κατ’οίκον περιορισμό η καθηγήτρια – Διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2021

Αποπλάνηση 13χρονου μαθητή: Σε κατ’οίκον περιορισμό η καθηγήτρια – Διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα


Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα παραμείνει η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση ανηλίκου μαθητή της.
Η κατηγορούμενη απολογήθηκε σήμερα, αλλά υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.
Ειδικότερα, η ανακρίτρια ζήτησε την προφυλάκιση της 36χρονης, ενώ η εισαγγελεας ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Πλέον, εντός τριών ημερών το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο καλείται να αποφανθεί για την τύχη της 36χρονης γυναίκας, η οποία μέχρι τότε θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία της δήλωσε μετανιωμένη και ζήτησε συγγνώμη από το παιδί και την οικογένειά του.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, η καθηγήτρια τουλάχιστον τους τελευταίους τρεις μήνες, συναντούσε τον 13χρονο μαθητή της όχι μόνο στο σπίτι του, αλλά και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής ή ακόμη και στο αυτοκίνητό της.
Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται όλα τα μηνύματα, που είχαν ανταλλάξει. Η 36χρονη, μάλιστα, φέρεται να προσπαθούσε να πείσει το αγόρι ότι μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό, όπου κανένας δεν θα τους ενοχλεί. Τα μηνύματα είδε η μητέρα του 13χρονου στον υπολογιστή του και απευθύνθηκε στην Αστυνομία.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες