29χρονος «κλέφτηκε» με την πεθερά του, την ώρα που η γυναίκα του γεννούσε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2021

29χρονος «κλέφτηκε» με την πεθερά του, την ώρα που η γυναίκα του γεννούσε

Η 24χρονη Τζες Ώλντριτζ δηλώνει σοκαρισμένη καθώς ο 29χρονος σύντροφός της την εγκατέλειψε για την μητέρα της, την ημέρα που γέννησε το δεύτερο παιδί τους.


«Πρόκειται για την ύστατη μορφή προδοσίας», είπε η άτυχη νεαρή στο έντυπο The Sun. «Περιμένεις ότι μια γιαγιά θα ερωτευτεί το εγγόνι της, όχι τον πατέρα του».


Ο 29χρονος Ράιαν είχε περάσει το λοκντάουν με τη έγκυο σύζυγό του, Τζες και την μητέρα της, την 44χρονη Τζορτζίνα, καθώς και με την πρώτη κόρη του νεαρού ζευγαριού, επίσης Τζορτζίνα, ηλικίας ενός έτους.


«Είχαμε κολλήσει όλοι μαζί στο σπίτι για μήνες εξαιτίας του λοκντάουν», αναφέρει η Τζες. «Ήταν πολύ δύσκολο- κυρίως επειδή ο Ράιαν και η μαμά φλέρταραν όλη την ώρα- Είχε γίνει εφιαλτικό».


«Ήταν πραγματικά αηδιαστικό. Μια φορά έπιασα τον Ράιαν να αγγίζει τον πισινό της μητέρας μου. Αυτή φόραγε συνέχεια κοντά φορέματα και επιδίωκε να τον αγγίζει επίσης, όταν καθόμασταν όλοι μαζί στον καναπέ», θυμάται η Τζες, η οποία δεν είχε κάνει τα στραβά μάτια, επιπλήττοντας τον άντρα και την μητέρα της για τη συμπεριφορά τους.


Ο Ράιαν και η μητέρα της Τζες δεν περιορίστηκαν στο απροκάλυπτο φλερτ μπροστά στην άτυχη κοπέλα, αλλά επέλεξαν να «κλεφτούν» την ημέρα που η 24χρονη έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της, τον Ρούμπεν.


Μάλιστα, την ώρα που η Τζες υποβαλλόταν σε καισαρική τομή στο μαιευτήριο, έλαβε ένα μήνυμα από τον Ράιαν, με το οποίο τη χώριζε λέγοντας ότι είχε βαρεθεί να τον κατηγορεί πως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.


Αφού χώρισε τη γυναίκα του με αυτό τον τρόπο, ο Ράιαν έκανε τον κόπο να επισκεφτεί το μωρό του για 10 λεπτά στην κλινική.


Την επόμενη ημέρα, μετέβη στο σπίτι όπου έμεναν όλοι μαζί για να μαζέψει βιαστικά τα πράγματά του, με την μητέρα της Τζες να τον περιμένει στο αυτοκίνητο.


Η 44χρονη Τζορτζίνα είχε ήδη φροντίσει να μαζέψει τα δικά της πράγματα, όσο η κόρη της βρισκόταν στην κλινική.


«Η μαμά μου μού είπε ότι δεν μπορεί να ελέγξει το ποιον ερωτεύεται, και ο Ράιαν μου είπε το ίδιο», αναφέρει η Τζες.


«Ήταν μια μεγάλη γροθιά στο στομάχι, το σχεδίαζαν όσο καιρό ήμουν έγκυος», παρατηρεί.


«Υποτίθεται ότι είναι η γιαγιά των παιδιών μου, που θα με βοηθούσε να τα φροντίσω. Αντ’ αυτού, μου π…άει τον άντρα», είπε η – μάλλον εύλογα- έξαλλη 24χρονη, προσθέτοντας:  «Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Έχασα τα πάντα. Τον πατέρα των παιδιών μου και την μητέρα μου».






Πηγή: https://eleftherostypos.gr/diethni/714093-apisteyto-29xronos-kleftike-me-tin-pethera-tou-tin-ora-pou-i-gynaika-tou-gennouse/#/?playlistId=0&videoId=0
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες