Πρόστιμο σε άστεγο που μέσα στον χιονιά έψαχνε να βρει καταφύγιο - 300 ευρώ για... άσκοπη μετακίνηση - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2021

Πρόστιμο σε άστεγο που μέσα στον χιονιά έψαχνε να βρει καταφύγιο - 300 ευρώ για... άσκοπη μετακίνηση


Ο άνθρωπος τις ημέρες του χιονιά βρήκε καταφύγιο κάπου στο ΚΤΕΛ, σε μια προσπάθεια να προστατευτεί από τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες.
Πρόστιμο σε ηλικιωμένο άστεγο για άσκοπη μετακίνηση εν μέσω του χιονιά που έπληξε όλη τη χώρα, επέβαλαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σύμφωνα με το Candiadoc.gr, πρόκειται για έναν 72χρονο, πολύ γνωστό στους ανθρώπους της πόλης που ασχολούνται με τα κοινωνικά θέματα, καθώς συχνά είναι σε επαφή μαζί τους και δέχεται τη βοήθειά τους. Ο άνθρωπος τις ημέρες του χιονιά βρήκε καταφύγιο κάπου στο ΚΤΕΛ, σε μια προσπάθεια να προστατευτεί από τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες.
Εκεί, λοιπόν, στην είσοδο των εγκαταστάσεων, τον εντόπισαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και σε έλεγχο ο ηλικιωμένος δεν είχε κάποια βεβαίωση μετακίνησης, ούτε είχε στείλει… sms και του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για «άσκοπη μετακίνηση».

Το candiadoc, δημοσιεύει και το παρακάτω έγγραφο, τονίζοντας ότι τα στοιχεία του ανθρώπου είναι σε γνώση του σάιτ και στη διάθεση όποιου θα ήθελε να βοηθήσει....newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες