Κακοκαιρία: Συναγερμός για νέα επιδείνωση μέχρι το πρωί της Τετάρτης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2021

Κακοκαιρία: Συναγερμός για νέα επιδείνωση μέχρι το πρωί της Τετάρτης

Η κακοκαιρία «Μήδεια» φαίνεται ότι θα μας ταλαιπωρήσει για αρκετές ώρες ακόμα σύμφωνα με τον μετεωρόλογο Κλέαρχο Μαρουσάκη.


Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook στην οποία επικαλείται τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα κάνει λόγο για «νέα επιδείνωση από το βράδυ και μέχρι αύριο (σ.σ. Τετάρτη) το πρωί».

Ο κ. Μαρουσάκης κάνει, επίσης, λόγο για «ιστορικό χιονιά» που χτυπά το νομό Αττικής περιγράφοντας ύψη χιονιού που στα βόρεια προάστια ξεπερνούν και το ένα μέτρο.



Η ανάρτηση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη έχει ως εξής:

Ιστορικός χιονιάς "χτυπά" από τα ξημερώματα σήμερα το νομό Αττικής και αυτό που ακούς από πολλούς να λένε είναι ότι τέτοια ένταση δεν έχουμε ξαναδεί. Ακόμη και στα νότια παραθαλάσσια τμήματα έχει στρώσει αρκετά εκατοστά ενώ προς τα βόρεια φτάνουμε ή και ξεπερνάμε το ένα μέτρο τοπικά.

Τα τελευταία προγνωστικά που πήραμε πριν από λίγο από τα μετεωρολογικά μας μοντέλα δείχνουν και νέα επιδείνωση από το βράδυ και μέχρι αύριο το πρωί.


Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες με το χιόνι να συνεχίζει να πέφτει πυκνό. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το "ταμείο" αυτής της χιονοκακοκαιρίας που "χτυπά" με ιδιαίτερη ένταση την περιοχή της Αττικής.

Να είστε όλες και όλοι καλά!







Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kairos/story/1168038/kakokairia-mideia-synagermos-maroysaki-gia-nea-epideinosi-mexri-to-proi-tis-tetartis
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες