Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας επισκέφθηκε η Μ. Πρωτοπαππά για τα έργα του Δ. Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2021

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας επισκέφθηκε η Μ. Πρωτοπαππά για τα έργα του Δ. Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων


Επίσκεψη στην Π.Ε Κορινθίας πραγματοποίησε σήμερα η κα. Μαρία Πρωτοπαπά επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λουτρακίου-Περίχωρα-Αγίων Θεοδώρων.


Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κ. Πρωτοπαππά για τα μεγάλα έργα που γίνονται στην περιοχή όπως, τα αντιπλημμυρικά έργα σε όλο το δήμο και ο ηλεκτροφωτισμός του επαρχιακού δικτύου.

Επίσης την ενημέρωσε για τα ευχάριστα νέα από το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.

Ο κ. Γκολής είπε: 

Έχουμε ανάδοχο και σύντομα θα αρχίσουν εργασίες προϋπολογισμού 300.000€.
Επίσης υπάρχει ανάδοχος για τον βιολογικό Αγίων Θεοδώρων, προϋπολογισμού περίπου 1.000.000€ για ένα βαλτωμένο έργο πάνω από 10 χρόνια.


Επίσης όπως είπε ο Αντιπεριφερειάρχης σύντομα θα δημοπρατηθούν οι δύο κυκλικοί κομβόι στην είσοδο Λουτρακίου, προϋπολογισμού 1.000.000€ και φυσικά από μέρα σε μέρα αναμένουμε την θετική αξιολόγηση από την περιφέρεια Πελοποννήσου της ανάπλασης παραλιακού μετώπου Λουτρακίου προϋπολογισμού περίπου 6.000.000€.

Η κα. Πρωτοπαππά συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη και την περιφερειακή αρχή του κ. Νίκα για τις πρωτοβουλίες ανάδειξης της περιοχής του Ισθμού από την πρώτη ημέρα ανάληψης καθηκόντων τους, όπως και για την προτεραιότητα στην υλοποίηση του αθλητικού γηπέδου του Ολυμπιακού Λουτρακίου, καθώς επίσης και τον δρόμο Σχινο - Αλεποχωρι Αττικής.

Επιπλέον ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Π.Νίκα για την αγάπη και την μεριμνά
για μεγάλα τα έργα του Δήμου Λουτρακίου-Περίχωρα-Αγίων Θεοδώρων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες