Γιατί οι γυναίκες έλκονται από τους ψυχοπαθείς; - ΕΙΔΗΣΕΙΣ-NEWS

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2021

Γιατί οι γυναίκες έλκονται από τους ψυχοπαθείς;

Μέχρι σήμερα λέγαμε πως οι γυναίκες έλκονται από τα λεγόμενα κακά παιδιά. Τώρα, μια νέα έρευνα δείχνει πως έλκονται και από ψυχοπαθείς.

«Οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν στους ψυχοπαθείς γιατί είναι άνετοι με τον εαυτό τους και πιστεύουν ότι λένε πάντα το σωστό πράγμα, την σωστή στιγμή», επισημαίνουν ερευνητές.


Σαν μαγνήτης έλκουν οι ψυχοπαθείς τις γυναίκες
Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου δεν μπορούν να αντισταθούν στους άντρες που επαίρονται για τον εαυτό τους. Αυτό, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Brock στο Οντάριο του Καναδά.


Οι γυναίκες έλκονται από τους άνδρες που έχουν αυτοπεποίθηση. Που δίνουν την εντύπωση πως αυτοί είναι και κανείς άλλος.

Η γοητεία των ψυχοπαθών είναι ακαταμάχητη, όπως επισημαίνει ο ερευνητής, μεταπτυχιακός φοιτητής Κρίστοφερ Μπραζίλ εξηγώντας το φαινόμενο:


 
«Οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν στους ψυχοπαθείς γιατί είναι άνετοι με τον εαυτό τους και πιστεύουν ότι λένε πάντα το σωστό πράγμα, την σωστή στιγμή», επισημαίνει.

Και, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι ψυχοπαθείς έχουν ένα στυλ προσωπικότητας που τους κάνει να φαίνονται ελκυστικοί στις γυναίκες.

«Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι απόλυτα βέβαιοι ή αισθάνονται άνετα ή γνωρίζουν ακριβώς τι να πουν για να τραβήξουν την προσοχή των γυναικών».


 
«Τα άτομα με χαρακτηριστικά ψυχοπαθών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη γοητεία και την προσωπικότητά τους για να προκαλέσουν εμπιστοσύνη και επιθυμία. Απώτερος στόχος τους όμως φαίνεται να είναι η ικανοποίηση του εγωισμού τους». Αυτό αναφέρει ο Κρίστοφερ Μπραζίλ στην ιστοσελίδα Ψυχολογίας «Psypost».

Η έρευνα

Στην έρευνά του, ο Καναδός μεταπτυχιακός φοιτητής ζήτησε από 46 άνδρες να παρουσιάσουν τον εαυτό τους σε βίντεο διάρκειας δύο λεπτών.

Μια ομάδα 108 γυναικών παρακολούθησε τα επίμαχο βίντεο. Αξιολόγησαν τους άνδρες για το πόσο ελκυστικοί είναι, πόσο σέξι πίστευαν ότι είναι και πόσο έμπιστοι. Η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες με χαρακτηριστικά ψυχοπαθών ήταν πιο ελκυστικοί στις γυναίκες.

Ο ίδιος τόνισε ότι στην φυλακή, τα ψυχοπαθή άτομα ήταν καλοί στο να γοητεύουν τιυς φύλακες αλλά ήταν επίσης μεταξύ μερικών από τους πιο βίαιους τρόφιμους.


Πηγή: https://www.healthview.gr/75760/giati-oi-gynaikes-elkontai-apo-toys-psychopatheis/
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here