Σούπερ μάρκετ: Κλείνουν νωρίτερα λόγω της κακοκαιρίας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ-NEWS

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2021

Σούπερ μάρκετ: Κλείνουν νωρίτερα λόγω της κακοκαιρίας

Νωρίτερα θα κλείσουν τα σούπερ μάρκετ της Αττικής σήμερα λόγω της κακοκαιρίας.Στις 18:00 το απόγευμα θα κλείσουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ της Αττικής λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, έτσι ώστε εργαζόμενοι και καταναλωτές να μην κινδυνεύσουν κατά την επιστροφή στα σπίτια τους.Ο φόβος είναι πώς τις βραδινές ώρες ο όγκος του χιονιού λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών θα αρχίσει να παγώνει δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις ακόμη περισσότερο.

Εξάλλου στην Αττική θυμίζουμε πώς υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ λόγω της πανδημίας ενώ γίνονται συνεχείς συστάσεις στους πολίτες να αποφεύγουν κάθε μετακίνηση.
Περιφέρεια Αττικής: Αποφύγετε κάθε μετακίνηση

Ισχυρές συστάσεις προς τους πολίτες να αποφεύγουν κάθε μετακίνηση που κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη, λόγω της έντονης ολισθηρότητας των δρόμων και του ισχυρού παγετού που επικρατεί σε όλη την Αττική, απευθύνει, με ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Αττικής.


Η Περιφέρεια ενημερώνει ότι βρίσκεται σε πλήρη και συνεχή κινητοποίηση ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και τη διευκόλυνση των πολιτών, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλειά τους.

Όπως αναφέρει, κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας έδωσε μάχη για να κρατηθούν ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι αρμοδιότητάς της και παρεμβαίνει όπου απαιτείται, καθώς έχει διαθέσει 100 μηχανήματα, χωματουργικά, φορτωτές, γκρέιντερ που επιχειρούν και αλατιέρες.

Σημειώνεται, ότι σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, δεν θα πραγματοποιηθούν οι θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις υποψήφιων οδηγών.


Επίσης, υπενθυμίζεται ότι θα παραμείνουν κλειστά, σήμερα και αύριο, όλα τα σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στην Αττική.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους αντιπεριφερειάρχες, ενώ έχει καλέσει τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας των δήμων να συνεχίσουν να συνδράμουν τις προσπάθειες για τη διάνοιξη των δρόμων σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Σε μήνυμά του, αναφερόμενος στην επικινδυνότητα της κατάστασης από την έξαρση της κακοκαιρίας, ο κ. Πατούλης απευθύνε έκκληση προς όλους τους πολίτες «να αποφύγουν κάθε μετακίνηση, καθώς σχεδόν όλοι οι δρόμοι της Αττικής αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ολισθηρότητας, εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης».


Πηγή: https://www.ieidiseis.gr/ellada/item/80617-soyper-market-kleinoun-noritera-logo-tis-kakokairias
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες