Κακοκαιρία «Μήδεια»: Παραμένει δραματική η κατάσταση στο Διόνυσο – Χωρίς ρεύμα και νερό πολλά σπίτια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2021

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Παραμένει δραματική η κατάσταση στο Διόνυσο – Χωρίς ρεύμα και νερό πολλά σπίτια


Η κατάσταση στο Διόνυσο παραμένει δραματική, με τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Μήδεια», να παραμένουν.Εκατοντάδες δέντρα έχουν καταπέσει στην περιοχή, με πολλά σπίτια ακόμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, αλλά και με την υδροδότηση.
Σήμερα αναμένεται να ενισχυθούν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στο σημείο, ενώ χθες στο Διόνυσο βρέθηκαν δυνάμεις του στρατού για να βοηθήσουν στο άνοιγμα των δρόμων.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:


Μάχη σε 5 περιοχές

Σε πέντε περιοχές της Αττικής που για τέταρτη ημέρα είχαν διακοπή ρεύματος δινόταν όλο το βράδυ η μάχη του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.


Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 5 γραμμών Μέσης Τάσης αφορούσε τμήματα των παρακάτων περιοχών:
Διόνυσος,
Αγ. Στέφανος,
Κεφαλάρι,
Πολιτεία,
Γλυκά Νερά,
Εκάλη και
Νέα Ερυθραία

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ έως αργά το βράδυ της Τετάρτης είχαν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τα συνολικά 70.000 που είχαν πρόβλημα το πρωί της Τετάρτης.

Xθες, μάλιστα, το συνολικό δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ στις πληγείσες από την κακοκαιρία Μήδεια περιοχές της Αττικής, που ανέρχεται σε περίπου 440 άτομα, θα ενισχυθεί περαιτέρω με επιπλέον 25 συνεργεία ( περίπου 60 άτομα) που θα προσέλθουν από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου Ηπείρου και της Κεντρικής Ελλάδος.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες