Σκύλος έσωσε τον ιδιοκτήτη του όταν αυτός κατέρρευσε με εγκεφαλικό - ΕΙΔΗΣΕΙΣ-NEWS

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2021

Σκύλος έσωσε τον ιδιοκτήτη του όταν αυτός κατέρρευσε με εγκεφαλικό

Πιστός σκύλος έσωσε τη ζωή του ιδιοκτήτη της όταν αυτός κατέρρευσε έπειτα από εγκεφαλικό, όπως αποκάλυψε το πρώην καταφύγιο ζώων που τη φιλοξενούσε. Ο Μπράιαν ήταν στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϊ μόνος με τη Σάντι, το γερμανικό ποιμενικό του, την περασμένη εβδομάδα, όταν έπεσε στο έδαφος και δεν μπορούσε να κινηθεί, σύμφωνα με το καταφύγιο ζώων Ramapo-Bergen, που βοήθησε τον άνδρα στην υιοθεσία της Σάντι πριν από αρκετούς μήνες. Η εξάχρονη Σάντι έγλειψε το πρόσωπο του Μπράιαν ώστε να τον κρατήσει σε εγρήγορση και μετά τον τράβηξε κοντά στο κινητό του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να τηλεφωνήσει ζητώντας βοήθεια.


Σύμφωνα με την ανάρτηση από το καταφύγιο, η Σάντι δεν έφυγε από το πλευρό του Μπράιαν όταν αυτός κατέρρευσε και είναι η μόνη αιτία που αυτός κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια. Καθώς αυτός αναρρώνει στο κέντρο αποθεραπείας η Σάντι μένει με την οικογένειά του. Τον βλέπει κάθε βράδυ μέσω βιντεοκλήσης. "Ο Μπράιαν έδωσε στη Σάντι μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή υιοθετώντας την και προσκαλώντας τη στο σπίτι του. Αυτήν τη φορά, η Σάντι έδωσε στον Μπράιαν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή".


Στην ανάρτησή του το καταφύγιο σημειώνει ότι η Σάντι έφθασε εκεί όταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της μετακόμισε και έτσι ο σκύλος ένιωσε σύγχυση, αφού έχασε τη μόνη οικογένεια που γνώριζε. Σύμφωνα με το "βιογραφικό" της, είναι πιστός σκύλος, αλλά νευρικός και προστατευτικός απέναντι σε νέους ανθρώπους, κάτι που κάνει πιο δύσκολη την υιοθεσία της. Πριν από κάποιους μήνες ο Μπράιαν ήρθε στη ζωή της και αποφάσισε να την υιοθετήσει. Αν και αναφερόταν στο βιογραφικό της ότι είναι ιδιαίτερα νευρική με τους άνδρες, ο Μπράιαν αισθάνθηκε αμέσως έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί της, αξιολογώντας την ευφυία της, τη διστακτικότητά της να εμπιστεύεται και την ακλόνητη πίστη της από τη στιγμή που αποκτούσε αυτήν την εμπιστοσύνη. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της ράτσας της είναι πιστή και αγαπά πολύ τους ανθρώπους που επιλέγει.Πηγή: https://www.enikos.gr/international/762684/iroikos-skylos-esose-ton-idioktiti-tou-otan-aftos-katerrefse-me-e
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here