Ωράριο σούπερ μάρκετ Σάββατο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2021

Ωράριο σούπερ μάρκετ Σάββατο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα

Κανονικά θα λειτουργήσουν το Σάββατο (20/02) τα σούπερ μάρκετ, εν μέσω αυστηροποιημένου lockdown για τη νόσο COVID-19, αλλά με ειδικό ωράριο.


Αυστηροποιημένα μέτρα προστασίας είναι σε ισχύ, στο πλαίσιο lockdown για τη νόσο COVID-19, και έτσι το Σάββατο (20/02) τα σούπερ μάρκετ, ιδίως στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο. 


Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ

Συγκεκριμένα, όπως έχει δηλώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, τα καταστήματα λιανεμπορίου στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική θα λειτουργούν μόνο με click away, ενώ θα παραμείνουν κλειστά το Σάββατο.


Παράλληλα, εφαρμόζεται και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 05:00, με ισχύ για το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα ανοιχτά να είναι μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία και τα βενζινάδικα, η λειτουργία των οποίων το Σάββατο είναι δυνατή μόνο από τις 07:0 μέχρι τις 17:00.


Υπενθυμίζεται ότι, τις καθημερινές, τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν από τις 08:00 έως τις 20:00, μιας και η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 21:00 έως τις 05:00.


Επισημαίνεται ότι οι καταναλωτές θα πρέπει, προκειμένου να μεταβούν σε κάποιο σούπερ μάρκετ, να στέλνουν SMS στο 13033 με την επιλογή 2 («Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης [σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ]») ή να χρησιμοποιούν την αντίστοιχη βεβαίωση κίνησης ή μια χειρόγραφη δήλωση.






Πηγή: https://sputniknews.gr/hrisima/202102209699507-orario-souper-market-savvato-ti-ora-kleinoun-simera/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες