Κέρκυρα - Δεύτερο περιστατικό παράλυσης: Νοσηλεύεται γιατρός που εμβολιάστηκε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2021

Κέρκυρα - Δεύτερο περιστατικό παράλυσης: Νοσηλεύεται γιατρός που εμβολιάστηκε


Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που παρουσιάζει παράλυση στην Κέρκυρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.
Με παράλυση στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες νοσηλεύεται γιατρός απο το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Σύμφωνα με το cοrfutvnews.gr, ο γιατρός χθες είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Το βράδυ δεν ένιωθε καλά, με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στη μέση.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν τι του συμβαίνει να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που παρουσιάζει παράλυση στην Κέρκυρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Υπενθυμίζεται ότι τα ίδια συμπτώματα εμφάνισε και 40χρονη νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα.

Γιατροί του νοσοκομείου εξετάζουν τη συσχέτιση του γεγονότος με τον εμβολιασμό της για COVID-19, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας έχει βελτιωθεί

Ο εφιάλτης φαίνεται να απομακρύνεται για τη 40χρονη. Επίσης, η αισιοδοξία είναι εμφανής στη φωτογραφία που ανήρτησε προ δύο ημερών στον προσωπικό λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το κρεβάτι του νοσοκομείου, έχοντας στο πλευρό της ένα γιατρό και μια συνάδελφό της.

«Αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για τη μεγάλη βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εμένα. Θα επιστρέψω πιο δυνατή!», έγραψε η 40χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες