Έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ σε εργαζόμενους: Οι δικαιούχοι - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2021

Έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ σε εργαζόμενους: Οι δικαιούχοι

Έκτακτο επίδομα ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. 3.000 ευρώ θα πάρει η κάθε επιχείρηση, 1.000 ο κάθε εργαζόμενος.  


Οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες στον κλάδο του λιανεμπορίου που λειτουργούσαν σε επιχειρήσεις που βρίσκονταν σε περιοχές όπου ίσχυε σκληρό lockdown την περίοδο των Χριστουγέννων, θα λάβουν έκτακτο επίδομα. 


Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, διευκρινίζοντας ότι η συγκεκριμένη ενίσχυση αφορά τους εργαζομένους και τους επιχειρηματίες που λειτουργούσαν σε επιχειρήσεις που δεν μπορούσαν να δουλέψουν ούτε με τη μέθοδο του click away.


Κάθε τέτοια επιχείρηση, λοιπόν, θα πάρει εκτάκτως 3.000 ευρώ και 1.000 ευρώ ο κάθε εργαζόμενος.


«Θα υπάρξει επιδότηση στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου σε περιοχές που ήταν κλειστές στην περίοδο εορτών και δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν ούτε με μέθοδο click away. Μιλάμε για περιοχές της Δυτικής Αττικής όπως Ελευσίνα, Ασπρόπυργος κ.α. ή η περιοχή της Κοζάνης που ήταν σε σκληρό lockdown», είπε ο κ. Γεωργιάδης.


Θα λάβουν έκτακτη επιχορήγηση -όχι επιστρεπτέα ή δάνειο- 3.000 ευρώ ανά επιχείρηση και 1.000 ευρώ ο κάθε εργαζόμενος. Αυτές οι επιχειρήσεις θα έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση και στήριξη από την κυβέρνηση», προσέθεσε.  






Πηγή: https://www.ieidiseis.gr/oikonomia/item/83124-ektakto-epidoma-1-000-evro-se-ergazomenous-oi-dikaioyxoi
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες