Τραγικό: 16χρονος έπεσε από το 12ο όροφο κτηρίου προσπαθώντας να σώσει το κινητό του τηλέφωνο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2021

Τραγικό: 16χρονος έπεσε από το 12ο όροφο κτηρίου προσπαθώντας να σώσει το κινητό του τηλέφωνο


Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία ο θάνατος ενός 16χρονου ο οποίος έπεσε στο κενό από τον 12ο όροφο κτηρίου προσπαθώντας να σώσει το κινητό τηλέφωνο που του γλίστρησε από τα χέρια.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας όταν ο Ισμαήλ Αμπαμπέι βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της οικογένειάς του σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες o άτυχος Ισμαήλ φορούσε ακουστικά που είχε συνδέσει με το κινητό του τηλέφωνο για να ακούσει μουσική.

Κατά την εκτίμηση των αρχών, όπως μεταδίδει η Sun, o 16χρονος είχε σκαρφαλώσει στο περβάζι του μπαλκονιού του όταν έχασε την ισορροπία του προσπαθώντας να πιάσει το κινητό τηλέφωνο που του γλίστρησε από τα χέρια.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή της πτώσης του 16χρονου στο έδαφος.


Ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται να τρέχει προς το παιδί, το οποίο κατά πληροφορίες ήταν ζωντανό τα πρώτα λεπτά μετά την πτώση του.

Οι διασώστες που έφτασαν λίγο αργότερα προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τον 16χρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν λόγω των βαρύτατων θανατηφόρων τραυμάτων που είχε υποστεί το αγόρι από την πτώση του.

Η αστυνομία αντιμετωπίζει το τραγικό περιστατικό ως ατύχημα καθώς ο 16χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι την ώρα της θανατηφόρας πτώσης στο κενό.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες