Χανιά : Μαχαίρωσαν 19χρονο στην καρδιά – Δίνει μάχη για τη ζωή του - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαρτίου 12, 2021

Χανιά : Μαχαίρωσαν 19χρονο στην καρδιά – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ο νεαρός αμέσως μετά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως μια μαχαιριά είχε φτάσει μέχρι το μυοκάρδιο και χρειάστηκε να του κάνουν θωρακοτομή.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ένας 19χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά όταν δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι στην διάρκεια συμπλοκής στην περιοχή Λίμνη κοντά στην οδό Αναγνώστου Γογονή στα Χανιά.

Ο νεαρός αμέσως μετά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως μια μαχαιριά είχε φτάσει μέχρι το μυοκάρδιο και χρειάστηκε να του κάνουν θωρακοτομή.

Μετά απο μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή, ενώ τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ως κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για την διαλεύκανση του αιματηρού επεισοδίου, το οποίο είναι άγνωστο έως τώρα εάν θα χαρακτηριστεί ως «απόπειρα ανθρωποκτονίας» ή ως «πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και τα δυο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό και κάποιους από την παρέα του 19χρονου, ενώ αναζητούν τους νεαρούς που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο με τις προσαγωγές να είναι συνεχείς.


Το χρονικό
Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά περίπου στις 14:00 χθες το μεσημέρι, στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Αναξαγόρα. Ξαφνικά δύο αυτοκίνητα σταματούν στην μέση του δρόμου και από αυτά κατεβαίνουν 6-7 νεαρά άτομα, τα οποία αρχίζουν να συμπλέκονται.

Η συμπλοκή έληξε όταν ένας 19χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα καθώς είχε δεχτεί πλήγματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο ύψος του θώρακα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι εξαφανίστηκαν, εκτός από έναν ο οποίος μετέφερε τον 19χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές,, οι οποίες μετά από εντατικές έρευνες εντόπισαν τα δύο αυτοκίνητα, καθώς και κάποιους από την παρέα του 19χρονου, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως ξαφνικά οι άλλοι τους έκλεισαν τον δρόμο και πως δεν γνωρίζουν ποιοι είναι, γιατί φορούσαν κουκούλες.

Την ίδια ώρα που από τις αστυνομικές έρευνες γίνονται προσαγωγές νεαρών για να εντοπισθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα
για την αιτία που οδήγησε στην αιματηρή και παρα λίγο θανατηφόρα συμπλοκή τις δύο παρέες των νεαρών.






Πηγή: https://www.in.gr/2021/03/12/greece/xania-maxairosan-19xrono-stin-kardia-dinei-maxi-gia-ti-zoi-tou/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες