Ανάσταση με... τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021

Ανάσταση με... τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Ανάσταση με... τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα, διευκολύνοντας όσους πολίτες θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα ΙΧ για μικρότερο χρονικό διάστημα του ενός χρόνου.


Νωρίτερα θα ενεργοποιηθεί η διάταξη που περιλαμβάνει τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα συνεπώς οι ιδιοκτήτες ΙΧ θα μπορούν να κάνουν χρήση της από τον Μάιο.


Παράλληλα, η διάταξη πρόκειται να τονώσει τα κρατικά έσοδα από τα οχήματα, για τα οποία σε διαφορετική περίπτωση δεν θα πληρώνονταν τέλη κυκλοφορίας.

 

Σημειώνεται ότι το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου περισσότεροι από 130.000 ιδιοκτήτες προχώρησαν στην ηλεκτρονική ακινησία οχημάτων. Οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες αλλά και όσοι έχουν καταθέσει τις πινακίδες στις κατά τόπους Εφορίες τα προηγούμενα χρόνια θα έχουν τη δυνατότητα να τις πάρουν πίσω. Παράλληλα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναμένεται να δοθεί και φέτος η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των οχημάτων να μπορέσουν να κυκλοφορήσουν τα οχήματά τους χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.






Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/334394/anastasi-me-ta-meiomena-teli-kykloforias-gia-xiliades-idioktites-ix
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες