Μυστήριο με το θάνατο 63χρονης μετά το εμβόλιο: Περιμένουν τη νεκροτομή - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαρτίου 31, 2021

Μυστήριο με το θάνατο 63χρονης μετά το εμβόλιο: Περιμένουν τη νεκροτομή


Την ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου 63χρονης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή χθες (30.03.2021) λίγο αφού έκανε εμβόλιο στο Ίλιον, περιμένει η Επιτροπή Εμβολιασμών και φυσικά η οικογένεια της γυναίκας.
Ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας λίγα λεπτά αφού είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca παραμένει μυστήριο. Η γυναίκα είχε πάει στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον για το ραντεβού εμβολιασμού. Αφού έκανε το εμβόλιο, 20 λεπτά μετά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και το ΕΚΑΒ που κλήθηκε δεν την πρόλαβε ζωντανή.
Η γυναίκα, σύμφωνα με το MEGA, έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και στεφανιαία νόσο. Απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει, καθώς και οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό με το θάνατο της άτυχης γυναίκας έχουν ενημερωθεί η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Τόσο η Επιτροπή όσο και το υπουργείο τονίζουν ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και του αιφνίδιου θανάτου της γυναίκας. Για το περιστατικό, όμως, θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα.

Η 63χρονη γυναίκα, που είχε πάει στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, είναι το πρώτο θανατηφόρο περιστατικό μετά τη χορήγηση δόσης εμβολίου της AstraZeneca. Τον περασμένο Φεβρουάριο, 85χρονος στην Κρήτη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή λίγο αφού είχε εμβολιαστεί με Pfizer. Κι εκείνος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα (στένωση στεφανιαίων αγγείων και υπετροφική καρδιοπάθεια) και δεν υπήρχαν ευρήματα που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός του σχετιζόταν με τον εμβολιασμό.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες