Πυροβόλησε και σκότωσε 6χρονο επειδή ξεχείλισε η τουαλέτα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 23, 2021

Πυροβόλησε και σκότωσε 6χρονο επειδή ξεχείλισε η τουαλέτα

Δράστης της αδιανόητης δολοφονίας ο 35χρονος Ρέιμον Μινς ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την 6χρονη Λορίν Γουόκερ επειδή ξεχείλισε μια τουαλέτα


Η δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε διαμέρισμα στην Πασαντίνα των ΗΠΑ.


«Η τουαλέτα είχε βουλώσει και το νερό χύθηκε απ’ έξω και αυτό ήταν που τον εξόργισε» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας για τα κίνητρα του δράστη.


Σύμφωνα με τον ίδιο ο 35χρονος παιδοκτόνος δεν έχει συγγενική σχέση με το 6χρονο κορίτσι.


Τη στιγμή της δολοφονίας την 6χρονη φρόντιζε η αδερφή του δράστη καθώς η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε μια κηδεία για τους τρεις νεκρούς ενός τροχαίου δυστυχήματος.


Ο Μινς, σύμφωνα με άλλο ένοικο διαμερίσματος, αρχικά ρώτησε γείτονες αν έχουν προβλήματα λόγω της υπερχείλισης της τουαλέτας.


«Στη συνέχεια επέστρεψε στο διαμέρισμα και ακούσαμε 4-5 πυροβολισμούς και μετά αυτός άρχισε να τρέχει ενώ εμείς ακούσαμε τα ουρλιαχτά» πρόσθεσε το ίδιο άτομο.


Σύμφωνα με τη γιαγιά του 6χρονου κοριτσιού ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές στο στήθος το μικρό παιδί.


Σε περίπτωση που καταδικαστεί για τη δολοφονία ο Μινς αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να τους επιβληθεί έως και η θανατική ποινή αλλά αυτό θα κριθεί από την ποινή που θα ζητήσει ο εισαγγελέας.






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1179316/adianoito-pyrovolise-kai-skotose-paidi-exi-eton-epeidi-xexeilise-i-toyaleta
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες