Εικόνες από την πυρκαγιά που κατέστρεψε 80 πανάκριβα αυτοκίνητα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Μαρτίου 21, 2021

Εικόνες από την πυρκαγιά που κατέστρεψε 80 πανάκριβα αυτοκίνητα


Στις 14 Δεκεμβρίου 2020, μια εμπρηστική επίθεση στο Cheshire της Μ.Βρετανίας οδήγησε στην καταστροφή μιας συλλογής 80 πανάκριβων κλασικών και εξωτικών αυτοκινήτων που βρίσκονταν σε δύο γκαράζ. Σήμερα ήρθαν στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο που παρουσιάζουν την έκταση της ζημιάς.
Ανάμεσα στα υπεραυτοκίνητα που καταστράφηκαν από τη φωτιά ήταν τα εξής: La Ferrari, Ferrari 599 GTO, Ferrari F12 tdf, Ferrari 812 Superfast, Ferrari 250 GTE, Ferrari GTC4 Lusso, Ferrari Pista, Jaguar XJ220 Ferrari, Lexus LFA, McLaren Senna, McLaren 675 LT, Porsche 911 GT3 RS, Porsche Carera GT και αρκετές Bugatti! Πολλά ήταν και τα κλασικά μοντέλα ανεκτίμητης αξίας που έγιναν στάχτη.











Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που βρίσκονταν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα δήλωσε συντετριμμένος καθώς ακόμη και αν η ασφάλεια καλύψει το ασύλληπτο κόστος της ζημιάς, ορισμένα από αυτά ήταν μοναδικά και δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Όπως αναφέρει δεν υπάρχει αποζημίωση για τον χαμό μέρους της αυτοκινητιστικής ιστορίας που έλαβε χώρα στα δύο κλειστά γκαράζ.

Η έρευνα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς συνεχίζεται αν και θεωρείται δεδομένο πως πρόκειται για εμπρησμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες