Αυτή η περιοχή μπήκε στο «βαθύ κόκκινο» και «πανηγυρίζει» - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2021

Αυτή η περιοχή μπήκε στο «βαθύ κόκκινο» και «πανηγυρίζει»

Στην κεθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής, ο Νίκος Χαρδαλιάς –μεταξύ πολλών άλλων– ανακοίνωσε πως δύο περιοχές μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο», δηλαδή σε καθεστώς σκληρού lockdown.

Πρόκειται για την Φωκίδα και τον δήμο Ανωγείων, ωστόσο ειδικά σε ό, τι αφορά την δεύτερη, σημειώθηκε το… παράδοξο πως η ανακοίνωση για το σκληρό lockdown ήρθε με… καθόλου γκρίνια.


Αφενός ο δήμος Ανωγείων το είχε ζητήσει από χθες, λόγω της αυξημένης επιδημιολογικής εικόνας, αφετέρου μετά την ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά, ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, τόνισε μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA: «Είναι μία απόφαση προς τη σωστή κατεύθυνση για να υποχωρήσει η διασπορά του κορωνοϊού. Κάθε μέρα καταγράφονται δύο με τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα. Με βάση τα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά της περιοχής φαίνεται να υπάρχει σημαντική διασπορά».


Υπενθύμισε, μάλιστα, πως και ο ίδιος είχε ζητήσει να μπει επιτακτικά η περιοχή στο «βαθύ κόκκινο». «Πιστεύω να καταφέρουμε πλέον να περιορίσουμε τη διασπορά», σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης.


Πηγή: https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Lockdown-ayti-i-perioxi-mpike-sto-vathy-kokkino-kai-panigyrizei/3234672/?utm_medium=Referral&utm_source=Notification
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here