Ασυνείδητοι έκλεψαν καρότσι με τρόφιμα για άπορους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 30, 2021

Ασυνείδητοι έκλεψαν καρότσι με τρόφιμα για άπορους

Σε μια πρωτοφανή επίδειξη απανθρωπιάς προχώρησαν άγνωστοι στην Ξάνθη, καθώς άρπαξαν ένα καροτσάκι με τρόφιμα τα οποία προορίζονταν για άπορους πολίτες που είχε τοποθετηθεί από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της πόλης έξω από ένα κεντρικό σούπερ μάρκετ!


Μέσα στο καροτσάκι, άφηναν οι πολίτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία η Ομάδα σκόπευε να διαθέσει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη για την περίοδο του Πάσχα. Η ανθρωπιστική κίνηση, όμως, δεν... συγκίνησε τους δράστες που δεν αρκέστηκαν να κλέψουν τα τρόφιμα, αλλά πήραν και το καροτσάκι το οποίο είναι δύσκολο να αντικατασταθεί. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια, που προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες από τα βίντεο τα οποία κατέγραψαν κάμερες της περιοχής.


Τους έπιασαν με κλεμμένη μηχανή μέσα σε λίγα λεπτά


Δεν πρόλαβαν να πάνε μακριά οι δύο άνδρες που έκλεψαν μια μοτοσικλέτα από την Έδεσσα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους εντόπισαν σε περιοχή της Σκύδρας, τους συνέλαβαν και επέστρεψαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα στον ιδιοκτήτη της. Οι δράστες προσήχθησαν αρχικά στην Ασφάλεια και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας κατηγορούμενοι για κλοπή τροχοφόρου, ενώ τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.






Πηγή: https://www.protothema.gr/greece/article/1109604/xanthi-asuneiditoi-eklepsan-karotsi-me-trofima-gia-aporous/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες