Φρίκη : Γιατρός βίασε και στραγγάλισε νοσοκόμα μέσα στο νοσοκομείο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2021

Φρίκη : Γιατρός βίασε και στραγγάλισε νοσοκόμα μέσα στο νοσοκομείο

Ο 30χρονος γιατρός όταν συνελήφθη δεν θυμόταν το παραμικρό!

Μπροστά σε ένα φρικτό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο της πόλης Φατέζ της Ρωσίας, καθώς ένας 30χρονος γιατρός βίασε και στη συνέχεια στραγγάλισε μια 21χρονη νοσοκόμα.


Ο Αντρέι Σουράγκιν συνελήφθη από τις Αρχές για τη δολοφονία της 21χρονης, Ιρίνα Ζουκ, ωστόσο ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται το παραμικρό καθώς ήταν μεθυσμένος από ένα πάρτι που έκαναν οι γιατροί του νοσοκομείου.


Μάρτυρες αναφέρουν πως ο γιατρός ήταν όντως μεθυσμένος ενώ εδώ και αρκετό καιρό ενοχλούσε τη νεαρή, η οποία δεν ενέδιδε στις ορέξεις του. Να σημειωθεί πως ο Σουράγκιν είναι παντρεμένος.


Αμφότεροι εργάζονταν στην «κόκκινη» ζώνη του νοσοκομείου, δηλαδή στις πτέρυγες για ασθενείς με κορονοϊό.


«Είναι μια τρομακτική ιστορία. Μας είπαν πως της είχε σπάσει τα πλευρά και πως είχε και άλλους τραυματισμούς. Την κακοποίησε σεξουαλικά», ανέφερε άνθρωπος της οικογένειας της άτυχης Ιρίνα.


Να σημειωθεί πως ο Σουράγκιν κρατείται και μέσα στις επόμενες ημέρες θα δικαστεί με την ποινή των ισόβιων να είναι η πλέον πιθανή.






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1181176/friki-sti-rosia-giatros-viase-kai-straggalise-nosokoma-mesa-sto-nosokomeio?utm_source=Notification&utm_medium=Web-Push&utm_campaign=2021-03-29
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες