Αναγκαστική προσγείωση λόγω Γάτας που επιτέθηκε στον πιλότο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαρτίου 03, 2021

Αναγκαστική προσγείωση λόγω Γάτας που επιτέθηκε στον πιλότο

Το αεροσκάφος απογειώθηκε κανονικά από το Χαρτούμ με προορισμό τη Ντόχα του Κατάρ. Όλα κυλούσαν ομαλά και οι δυο πιλότοι μέσα στο πιλοτήριο είχαν χαλαρώσει. Ήταν μια άλλη πτήση ρουτίνας. 


Και ξαφνικά ήρθαν τα πάνω κάτω. Μέσα στο στενό χώρο βρέθηκε μια εξαγριωμένη γάτα η οποία επιτέθηκε στους δυο πιλότους. Και όταν λέμε επιτέθηκε το εννοούμε. Η γάτα έβγαζε απόκοσμες κραυγές, είχε φουντώσει την ουρά της, είχε κάνει τα αυτιά της πίσω και ορμούσε συνέχεια.

Οι πιλότοι δεν ήξεραν που να κρυφτούν και τι να κάνουν. Και όσες φορές προσπάθησαν να τη διώξουν ή να την κλωτσήσουν έπιασαν αέρα αφού το μικρό αιλουροειδές είναι ταχύτατο. 


Ο πιλότος γεμάτος γρατζουνιές και αίματα εξέπεμψε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» και έστριψε πίσω το αεροπλάνο προς την πρωτεύουσα του Σουδάν για να προσγειωθεί. ‘Οπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, η γάτα είχε μπει στο αεροσκάφος λαθραία από τις ρόδες του αεροπλάνου και σκαρφάλωσε μέχρι μέσα στην καμπίνα όπου και κρύφτηκε κατά την διάρκεια του καθαρισμού του αεροπλάνου και των μηχανικών ελέγχων. 

Στη συνέχεια έκανε τη δυναμική της εμφάνιση με τα γνωστά αποτελέσματα. 






Πηγή: http://www.topontiki.gr/article/429126/gata-eisevale-se-pilotirio-kai-epitethike-ston-piloto-egine-anagkastiki-prosgeiosi
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες