Κορονοϊός – Κρήτη: Συναγερμός στο ΠΑΓΝΗ – «Νόσησαν και γιατροί που είχαν κάνει το εμβόλιο» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 30, 2021

Κορονοϊός – Κρήτη: Συναγερμός στο ΠΑΓΝΗ – «Νόσησαν και γιατροί που είχαν κάνει το εμβόλιο»


Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η διασπορά του κορoνοϊού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στην Παθολογική, την Ογκολογική, την Νευρολογική και Πνευμονολογική κλινική και τα οποία ξεπερνούν τα 15, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και πέντε γιατροί που και οι πέντε έχουν εμβολιαστεί.
Επίσης πληροφορίες αναφέρουν πως θετικοί στον ιό έχουν βρεθεί τρεις νοσηλευτές καθώς και μία ή δύο αποκλειστικές νοσοκόμες.
Πρόκειται για κρούσματα σε ασθενείς, συνοδούς, γιατρούς, αλλά και σε νοσηλευτικό προσωπικό. Το πρόβλημα σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή με δύο ασθενείς από την Παθολογική Κλινική να βρίσκονται θετικοί και στη συνέχεια η ιχνηλάτηση έδειξε το μέγεθος της διασποράς.
Οι αρχικές εκτιμήσεις για περιορισμένη διασπορά δεν επαληθεύτηκαν και πλέον μιλάμε για ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα σε αρκετές κλινικές του νοσοκομείου με αρκετούς γιατρούς να έχουν μπει σε καραντίνα και όλους τους ασθενείς που έχουν βρεθεί θετικοί να έχουν μεταφερθεί στις κλινικές κορoνοϊού.
Τα τεστ θα συνεχιστούν και σήμερα ενώ χθες έγιναν και απολυμάνσεις σε κλινικές του νοσοκομείου.
Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Βρύσαλης, αφενός τονίζει την αναγκαιότητα της διενέργειας τεστ σε όλους τους εργαζόμενους και όχι μόνο στους συνοδούς ασθενών ενώ, όπως δήλωσε στο Creta24, θα ζητήσει πλήρη ενημέρωση τη διοίκηση του νοσοκομείου.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες