Πρόστιμο σε βουλευτή της ΝΔ που παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαρτίου 04, 2021

Πρόστιμο σε βουλευτή της ΝΔ που παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα


Και τα άκουσε και έβαλε το χέρι στην τσέπη βουλευτής της ΝΔ ο οποίος πιάστηκε να παραβιάζει τα περιοριστικά μέτρα.
Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.
Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής ήταν σε λόμπι ξενοδοχείου στο Κολωνάκι με έναν δημοσιογράφο. Εκεί, μπήκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και έκοψε πρόστιμα σε όλους αφού θεώρησαν ότι παραβίαζαν τα μέτρα. Ο βουλευτής έδειξε την ταυτότητά του και μέλος του κλιμακίου αντέδρασε καθώς θεώρησε ότι η κίνηση αυτή ήταν επίδειξη ισχύος εκ μέρους του.


Τους εξήγησαν μάλιστα ότι τα λόμπι και τα μπαρ των ξενοδοχείων είναι κλειστά και τα ξενοδοχεία λειτουργούν μόνο για διαμονή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής κάγχασε και είπε ότι η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων και πως ως βουλευτής δεν υπόκειται σε περιορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες