Θαλασσινό νερό αντιγήρανση: Βοηθάει στην ανόρθωση της επιδερμίδας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαρτίου 01, 2021

Θαλασσινό νερό αντιγήρανση: Βοηθάει στην ανόρθωση της επιδερμίδας


Το θαλασσινό αλάτι περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C, η οποία καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες και μαγνήσιο που συνεισφέρει στην δράση των αντιοξειδωτικών και μπορεί να αποτοξινώσει τα κύτταρα του δέρματός . Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο, το οποίο αυξάνει την κυτταρική ροή και κρατά το δέρμα νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Επίσης, το θαλασσινό αλάτι είναι πλούσιο σε ζωτικής σημασίας βιταμίνες και ανόργανα μέταλλα, τα οποία απαιτούνται για την σωστή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος και διατηρούν τους ιστούς ενυδατωμένους, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην επιφάνεια του δέρματος και να αυξάνει την αντοχή των κυτταρικών μεμβρανών.




Πίλινγκ με θαλασσινό νερό
Απολέπιση κατά της γήρανσης: Ανακατέψτε 1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι και 1 κ.γ. μέλι με 2 σταγόνες αιθέριου ελαίου κατά της γήρανσης όπως το γεράνι ή το τριαντάφυλλο. Εφαρμόστε με απαλές κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεπλύνετε μετά από 10 λεπτά και απολαύστε απαλή και εύπλαστη επιδερμίδα.

Απαλό δέρμα.


Το θαλασσινό αλάτι μαλακώνει επίσης τους αγκώνες, τα γόνατα και τις φτέρνες.Απολέπιση σώματος για το δέρμα: Αναμίξτε 1 φλιτζάνι θαλασσινού αλατιού με ¼ φλιτζάνι κραμβέλαιο. Προσθέστε 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου. Βάλτε 1-2 κ.σ. σε ένα μπολ και εφαρμόστε την ώρα του ντους. Εφαρμόστε σε υγρό δέρμα, στη συνέχεια σαπουνίστε και ξεπλύνετε, όπως συνήθως.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες