Προβολή της Κορίνθου και των κρασιών της Νεμέας στη Σουηδία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021

Προβολή της Κορίνθου και των κρασιών της Νεμέας στη Σουηδία


Το ελληνικό κρασί της Νεμέας, η παραδοσιακή κουζίνα, αλλά και το φυσικό κάλος του Νομού Κορίνθου, έχουν την τιμητική τους σε πολυσέλιδο αφιέρωμα (σελ. 34 έως και 53) του σουηδικού online περιοδικού “COUNTRYSMART”, όπως και στο αντίστοιχο έντυπο ετήσιο περιοδικό πολυτελείας, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο.



Πρόκειται για προβολή, που προέκυψε σε συνέχεια ταξιδίου εξοικείωσης, που οργάνωσε ο ΕΟΤ Σκανδιναβίας (24-28/09/2019) σε Αθήνα, Λουτράκι, Κόρινθο, Βραχάτι Κορινθίας και Νεμέα, με σκοπό την προβολή προορισμών που συνδυάζουν τη γαστρονομία, τον ιαματικό τουρισμό αλλά και της φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Στο ταξίδι εξοικείωσης συμμετείχαν τόσο οι ιδιοκτήτες Kristina Froling και Lars Ottoson του περιοδικού, όσο και συνεργάτες του δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία.

Το συγκεκριμένο 20σέλιδο αφιέρωμα για τους προαναφερόμενους προορισμούς, συγκέντρωσε πάνω από 1,8 εκατ. views.

Η μεγάλη αναγνωσιμότητα του θέματος, αλλά και η άριστη συνεργασία με τον ΕΟΤ Σκανδιναβίας, οδήγησε τους ιδιοκτήτες του περιοδικού, να εντάξουν ένα απόσπασμα 7 σελίδων, από το online αφιέρωμα του 2019, στην πολυτελή ετήσια έκδοση των 238 σελίδων, το οποίο τέθηκε για πρώτη φορά σε κυκλοφορία φέτος και η οποία κυκλοφόρησε τέλος Φεβρουαρίου 2021.

Το ηλεκτρονικό περιοδικό COUNTRYSMART Σουηδίας,, έχει θεματολογία lifestyle, interior design, tourism, country life, Gastronomy, όπου -μέσω μηνιαίας συνδρομής- είναι προσβάσιμες 140.000 εκδόσεις σε Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία και με περισσότερα από 99 εκατ. views.






Πηγή: traveldailynews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες