Στο Ελληνικό το δεύτερο μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της Αττικής - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021

Στο Ελληνικό το δεύτερο μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της Αττικής


Σε μία κοινωνική προσφορά προχωρά η Lamda Development, καθώς με στόχο να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια εμβολιασμού των πολιτών, παραχωρεί το Ελληνικό Κέντρο Ξιφασκίας στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, στο Ελληνικό, ώστε τον επόμενο μήνα να λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο. Μάλιστα, θα αποτελεί το δεύτερο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο που θα δημιουργηθεί στην Αττική.
Την απόφαση να ταχθεί στο πλευρό των αρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης, εξέλαβε η διοίκηση της Lamda Development, έπειτα από συνεννόηση με την κυβέρνηση και με γνώμονα την πεποίθηση ότι το «Ελληνικό» ανήκει στους πολίτες.

Υπενθυμίζεται, ότι η επένδυση στο Ελληνικό θα αποτελέσει το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Στην έκταση των 6.200 στρεμμάτων έχουν ήδη γίνει κατεδαφίσεις κτιρίων. Από τα 450 που λειτουργούσαν στο πρώην αεροδρόμιο, τα 93 είχαν πάρει πρωτόκολλο κατεδάφισης.


Από την λίστα των προς κατεδάφιση κτιρίων είχε εξαιρεθεί το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, καθώς τα τελευταία έτη πραγματοποιούνταν μεγάλες εκθέσεις, με εμπορική επιτυχία.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες