Ήρθε για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και έγινε σκλάβα του σεξ στα χέρια μαστροπών - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαρτίου 17, 2021

Ήρθε για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και έγινε σκλάβα του σεξ στα χέρια μαστροπών


Ο εφιάλτης μιας κοπέλας που ήρθε στη χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά έπεσε στα χέρια μαστροπών. Δύο συλλήψεις.
Ταξίδεψε από την Αλβανία ευελπιστώντας να ζήσει και να εργαστεί στη χώρα μας, όπως άλλωστε της είχαν υποσχεθεί. Της είχαν τάξει μάλιστα δουλειά με υψηλές αποδοχές, αντί αυτού, με το που έφτασε στην Αθήνα, της πήραν τα ταξιδιωτικά έγγραφα, την έκλεισαν σε ένα διαμέρισμα απαγορεύοντας της κάθε επαφή με τους συγγενείς της και την μετέφεραν σε οίκο ανοχής που την εξέδιδαν. Ο λόγος για μια 19χρονη κοπέλα.
Ο εφιάλτης της ξεκίνησε το 2019, όταν την προσέγγισε ένα άτομο και της υποσχέθηκε πως μπορεί να ζήσει το όνειρό της στην Ελλάδα και να εργαστεί. Πράγματι, η κοπέλα πείστηκε και πέρασε τα σύνορα μαζί με τον 22χρονο άνδρα.
Όταν έφτασε στην Ελλάδα, ένας 33χρονος, έδωσε 3.000 ευρώ στον «ενδιάμεσο» και ουσιαστικά αγόρασε την κοπέλα την οποία από τότε εξέδιδε σε οίκο ανοχής, παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων της, προβαίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην κατ' επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση της.
Η πληροφορία σχετικά με την δράση των κακοποιών έφτασε στα στελέχη της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος και εμπορίας ανθρώπων της ασφάλειας Αττικής που μετά από επιχείρηση το απόγευμα της Παρασκευής 12 Μαρτίου, συνέλαβαν τα δύο άτομα και απελευθέρωσαν την ηλικίας 21 ετών σήμερα κοπέλα.

Στην παθούσα παρέχεται αρωγή και προστασία, μέχρι τον ασφαλή επαναπατρισμό της στην Αλβανία. Για την ίδια υπόθεση, κατηγορούνται ακόμη τρία άτομα.newpost.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες