Τον ειδοποίησε η αστυνομία για τροχαίο και έμαθε την απιστία της συζύγου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2021

Τον ειδοποίησε η αστυνομία για τροχαίο και έμαθε την απιστία της συζύγου

 


Ένας άνδρας στο Μεξικό, όταν το όχημα του εραστή της ανατράπηκε μετά από ατύχημα με ένα άλλο όχημα στην πόλη Σαλτίλο της Κοαουίλα, την Κυριακή το πρωί.

Σύμφωνα με το μεξικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RCG Media, η Έντνα είπε ψέματα στην αστυνομία που έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, ενημερώνοντάς τους πως ήταν η μοναδική επιβάτης του αυτοκινήτου, θέλοντας να προστατεύσει τον εραστή της, Ραούλ, από τη σύλληψη, καθώς το όχημα δεν είχε πινακίδες.

Οι αστυνομικοί που διερευνούσαν το ατύχημα ανακάλυψαν πως η Έντνα έλεγε ψέματα και συνέλαβαν τον Ραούλ. Αφού έλαβαν τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών των οικογενειών τους, οι αστυνομικοί κάλεσαν στο σπίτι της Έντνα για να κανονίσουν την επιστροφή της στο σπίτι. Όμως, στην κλήση απάντησε ο σύζυγός της και εμφανίστηκε στο σημείο του ατυχήματος.

Μόλις ανακάλυψε τι συνέβη ξέσπασε άγριος καβγάς με τη σύζυγό του, ενώ ακολούθησε διαφωνία και με τον εραστή της γυναίκας του με τους δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια, μέχρι που επενέβη η αστυνομία. Τελικά η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι με τον σύζυγό της και ο εραστής της συνελήφθη.

aftodioikisi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες