Πήγε να εμβολιαστεί ντυμένος Κίτσος Τζαβέλας, φωτιά και τσεκούρι στους αρνητές - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021

Πήγε να εμβολιαστεί ντυμένος Κίτσος Τζαβέλας, φωτιά και τσεκούρι στους αρνητές


Eνας κομπάρσος από ταινία του Τζέημς Πάρις το έσκασε σήμερα το πρωί απ’ τα γυρίσματα και βρήκε λίγο χρόνο για να εξαπολύσει γιουρούσι στο προσκυνημένο κορονο-ασκέρι. Έφτασε στο νοσοκομείο για εμβολιασμό ενάντια στον COVID-19 ντυμένος με φουστανέλα και προεπαναστατική μάσκα-κειμήλιο και προς καλή του τύχη(;) μία υπέροχη κάμερα ήταν εκεί για να τον υποδεχτεί.
Δεν αφήνεις τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη, ειδικά όταν έχεις να πεις σπουδαία πατριωτικά λόγια όπως αυτά:
«Διακόσια χρόνια πριν όλοι οι Έλληνες ενώθηκαν να αποτινάξουν τον ζυγό τον τούρκικο. Σήμερα πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε, να εμβολιαστούμε, να αποτινάξουμε τον κορονοϊό. Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει».
Τον αδικεί, βέβαια, και λίγο η εποχή τον άνθρωπο. Αν για παράδειγμα όλο αυτό το ζούσαμε όταν τα μακεδονικά συλλαλητήρια ήταν στα πάνω τους, οι τσολιάδες που θα έσκαγαν στα εμβολιαστικά κέντρα θα ήταν πολύ περισσότεροι, και με μεγαλύτερη ποικιλία στα κοστούμια. Τώρα φαίνεται λίγο ασυνήθιστο, λίγο παράξενο.
Κακώς.
Απ’ την άλλη κάπως πρέπει να μπούμε και σε κλίμα εορτασμών για τα 200 χρόνια από την επανάσταση, οπότε τέτοια happenings ίσως να είναι και ταμάμ για την περίσταση.
Όπως και να ‘χει, δες το βίντεο και ας κρατήσουμε το σωστό μήνυμα του «εμβολιάσου, μην είσαι κορόιδο και προσκυνημένος μωρέ»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες