Απίστευτο: Επιτέθηκε… σεξουαλικά σε έναν λούτρινο «Όλαφ» μέσα σε κατάστημα παιχνιδιών - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαρτίου 12, 2021

Απίστευτο: Επιτέθηκε… σεξουαλικά σε έναν λούτρινο «Όλαφ» μέσα σε κατάστημα παιχνιδιών


Ένας 22χρονος στις ΗΠΑ επιτέθηκε σεξουαλικά σε… δύο λούτρινα παιδικά κουκλάκια μέσα σε κατάστημα παιχνιδιών. Το ένα κουκλάκι ήταν ένας μονόκερος και το δεύτερο ήταν ο χιονάνθρωπος «Όλαφ» από το παιδικό «Frozen».
Το περιστατικό, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, σημειώθηκε στη Φλόριντα τον Οκτώβριο του 2019, με τον νεαρό να αποκαλύπτει δημοσίως τα γεννητικά του όργανα με σκοπό την ερωτική εκτόνωση. Ο 22χρονος έκανε ό,τι έκανε μπροστά σε υπάλληλο του καταστήματος, πριν πιάσει τον χιονάνθρωπο «Όλαφ» από το «Frozen», πάνω στον οποίο «τρίφτηκε μέχρι την εκσπερμάτιση», όπως σημειώνεται και στο ένταλμα σύλληψης.


Σύμφωνα με την New York Post, ο 22χρονος Cody Meader ομολόγησε αμέσως την πράξη του στους αστυνομικούς, λέγοντας πως έκανε «βλακείες με τα κουκλάκια».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του δράστη είπε στο δικαστήριο πως ο γιος του έχει ιστορικό με τέτοιες συμπεριφορές. Όταν ήταν παιδί, έκανε το ίδιο, «σεξουαλικές πράξεις με λούτρινα ζώα», σε παιχνιδάδικα και πολυκαταστήματα…

Ο δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση του 22χρονου – σύμφωνα με την NYP – παρήγγειλε τη Δευτέρα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς χρειάζεται την εκτίμηση των ειδικών για να κρίνει αν μπορεί να περάσει από δίκη.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες