Πιλότος… survivor επιβίωσε στη ζούγκλα πάνω από ένα μήνα με αυγά πουλιών και φρούτα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021

Πιλότος… survivor επιβίωσε στη ζούγκλα πάνω από ένα μήνα με αυγά πουλιών και φρούτα


Μια απίστευτη περιπέτεια με πρωταγωνιστή έναν πιλότο… survivor, είδε το φως της δημοσιότητας.
O Βραζιλιάνος πιλότος Antonio Sena, είχε την ατυχία να συντριβεί το αεροσκάφος του στη ζούγκλα του Αμαζονίου, αλλά και την τύχη, να επιβιώσει για 38 ολόκληρες ημέρες.
Το αεροσκάφος του Σένα συνετρίβη στη Βραζιλία στις 28 Ιανουαρίου, δύο ημέρες μάλιστα πριν κλείσει τα 36 του χρόνια. Το αεροσκάφος του, τύπου Cessna 210, όπως είπε, παρουσίασε μηχανική βλάβη και γι’ αυτό προέβη σε αναγκαστική προσγείωση. Προτού το αεροπλάνο πάρει φωτιά, κατάφερε να αρπάξει ένα σακίδιο που είχε μέσα λίγο ψωμί και διάφορα αντικείμενα.
Τα σωστικά συνεργεία αργούσαν να τον εντοπίσουν, με αποτέλεσμα οι μέρες να περνούν βασανιστικά, ενώ ο ίδιος τρεφόταν με αυγά πουλιών, άγρια φρούτα και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του, σύμφωνα με την «Daily Mail».
Η τύχη ωστόσο φαίνεται πως δεν είχε εγκαταλείψει τελείως, καθώς έπεσε πάνω σε μια ομάδα ντόπιων που μάζευαν κάστανα.
Ένα ελικόπτερο τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς ο πιλότος ήταν αφυδατωμένος και είχε κάποιους μικροτραυματισμούς.
«Το μόνο πράγμα που με κράτησε δυνατό και μου επέτρεψε να βγω από αυτήν την κατάσταση ζωντανός ήταν η αγάπη που έχω για την οικογένειά μου, η επιθυμία μου να δω τους γονείς μου και πάλι, τον αδερφό μου και την αδερφή μου», είπε ο Sena.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες