SURVIVOR: Η Αποχώρηση ΣΟΚ από το παιχνίδι - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2021

SURVIVOR: Η Αποχώρηση ΣΟΚ από το παιχνίδι

Ακόμα ένα «δυνατό» επεισόδιο χθες, με πολλές ανατροπές, πολύ παρασκήνιο, συγκίνηση, αποχώρηση σοκ και… λασπομαχίες. Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Survivor;


Η αποχώρηση έκπληξη του Γιώργου Κοψιδά, το κουράγιο που έδωσε στους συμπαίκτες του φεύγοντας, η συγνώμη του Ντάφι και η λασπομαχία χωρίς τέλος με έπαθλο ένα κομμάτι παστίτσιο σημάδεψαν το χθεσινό Survivor.


Ο Γιώργος Κοψιδάς, ο άνθρωπος που ηγήθηκε του λεωφορείου των κόκκινων, ο παίκτης που έκανε διαλογισμό για να επιβιώνει απέναντι σε συμπαίκτες του που τον έφερναν στα όριά του αποχώρησε χθες από το Survivor. Την ίδια στιγμή ο Ντάφυ θέλοντας να χτίσει γέφυρες με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον κρατούν σε απόσταση ασφαλείας, ζήτησε συγχώρεση, λίγο πριν την ανακοίνωση του Λιανού για το ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι.

Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, ο οποίος χθες στο αγώνισμα επικοινωνίας χάρισε τρεις νίκες στην ομάδα του, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Ήταν η πρώτη φορά που οι περισσότεροι survivors σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκρότησαν. Ο Κοψιδάς τους είπε να κάνουν κουράγιο. Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη, που επίσης ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση, δεν πίστευαν στην εξέλιξη αυτής της ψηφοφορίας. Και αυτό φάνηκε τόσο από την αντίδρασή τους όσο και από την αγκαλιά που αντάλλαξαν μεταξύ τους.


Κοψιδάς: «Ο κόσμος προτιμά το κουτσομπολιό και όχι την αλήθεια»

«Ρίσκαρα και έχασα. Έτσι είναι τα παιχνίδια και αυτό είναι ένα παιχνίδι, ας μη το ξεχνάμε». Ήταν η πρώτη φράση του μακροσκελούς αποχαιρετιστήριου λόγου του Κοψιδά.


«Χαίρομαι διπλά για να είμαι ειλικρινής γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους μου. Θα γιατρέψω τις πληγές μου, θα φάω όμορφα φαγητά, θα δω τις γάτες μου, θα δω τα άτομα που αγαπώ τους φίλους μου, την οικογένειά μου», δήλωσε ο Κοψιδάς.


Επίσης, όπως είπε χαίρεται γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Κατά τον αρχηγό των κόκκινων το κοινό δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύει, εκείνος. Όπως η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η εντιμότητα, η ακεραιότητα και η ηθική. «Ο κόσμος προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας και αρνητικής ενέργειας. Χαίρομαι που θα φύγω απ’ όλο αυτό κι θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή εκεί όπου όλα αυτά είναι πάρα πολύ μακριά» θα πει μεταξύ άλλων.


Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε κλείνοντας την τοποθέτησή του ότι στενοχωριέται για την ομάδα του. Γιατί ενώ προσπάθησε με την κίνησή του να καθαρίσει την κακή ενέργεια, τελικά θα συνεχίσει να έχει πολλά προβλήματα.


Η αντίδραση των άλλων παικτών στην αποχώρηση Κοψιδά

Μπορεί όλους αυτούς τους μήνες να ήταν αντίπαλοι, ωστόσο Τζέημς Καφετζής των μπλε είχε μια αδυναμία στον Κοψιδά. «Του βγάζω το καπέλο, έδειξε ότι δεν είναι αρχηγός, είναι ηγέτης», ανέφερε ο Τζέημς. Τη δήλωση  αυτή έκανε σε σχέση με την απόφαση του Κοψιδά να βγάλει τον εαυτό του στο ντάκο για να σώσει την ομάδα του.


Την ίδια ώρα ο Ντάφυ έλεγε ότι χαίρεται πάρα πολύ που είναι υποψήφιος μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά. Γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός: «Έχει δει τα πάντα, βλέπει τα πάντα, έχει δει τι έχει γίνει, έχει δει πόση λάσπη και πόση αδικία έχω φάει όλον αυτό τον καιρό εγώ και η Μαριάνθη». Την οικειοθελή υποψηφιότητα του Γιώργου Κοψιδά σχολίασε και ο Σάκης Κατσούλης: «Αντικειμενικά ένας οργανισμός 46 χρονών, βιολογικά, μετά από τρεις μήνες και δέκα έπαθλα να φάει δεν μπορεί να ξαναείναι ο ίδιος» πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης.


Ποια ομάδα κέρδισε τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας

Κολύμπησαν και σύρθηκαν σε λασπόνερα και προσπαθούσαν να βρουν το στόχο μ’ ένα μάτι καθώς η λάσπη τους είχε λούσει το πρόσωπο. Έτσι κύλησε το αγώνισμα ασυλίας για κόκκινους και μπλε. Αν και οι μπλε αποδείχθηκαν πολύ σκληροί «για να πεθάνουν», οι κόκκινοι είχαν στοχοπροσήλωση εξ αρχής στη νίκη. Και κυρίως στο έπαθλο. Το παστίτσιο και την επικοινωνία με τους φίλους τους.


Με σκορ 10-8 οι κόκκινοι έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλη, απολαμβάνοντας το διπλό έπαθλο. Πρωταγωνιστής του αγωνίσματος ο Κοψιδάς με τρεις επιτυχίες αλλά και η Καρολίνα με τη Μαριάνθη με δύο νίκες έκαστη. Σε καλή μέρα από τους μπλε ήταν ο Σάκης Κατσούλης που έφερε τρεις νίκες στην ομάδα του. Στα highlights του αγώνα ήταν το ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου. Mετά την ήττα του από τον Τζέημς κλώτσησε με δύναμη έναν κουβά με νερό που βρέθηκε μπροστά του.  “Την συγκέντρωση μου μέσα, ρε φίλε, δηλαδή” τόνισε στον πάγκο της ομάδας του. Στο τέλος του αγώνα και ο Τριαντάφυλλος ευχαρίστησε την ομάδα του για τη νίκη, δεδομένου ότι εκείνος δεν αγωνίστηκε. Δήλωσε ενώπιον όλων ότι είναι υπερήφανος που ανήκει στους κόκκινους και ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους για τη συμπεριφορά του.






Πηγή: https://youfly.com/tileorasi/survivor-poios-paiktis-ekplixi-apochorise-kante-kouragio/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες