Top10: Δέκα απίθανα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Angelina Jolie - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαρτίου 11, 2021

Top10: Δέκα απίθανα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Angelina Jolie

 


Μπορεί για πολλούς να θεωρείται μία από τις ωραιότερες και πιο γοητευτικές γυναίκες στον χώρο του θεάματος, ωστόσο εκείνη δεν αρκείται μόνο σε αυτό. Οι μοναδικές ερμηνείες που μας έχει χαρίσει στη μεγάλη οθόνη, καθώς και η φιλανθρωπική της δράση, στην οποία έχει αφιερώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της, αποδεικνύουν πως η Angelina Jolie είναι κάτι πολύ πιο περίπλοκο, από μία λαμπερή fame fatale.

Γεννήθηκε στο Los Angeles στις 4 Ιουνίου του 1975 και ένα χρόνο αργότερα οι γονείς της, Jon Voight και Marcheline Bertrandm, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τη μητέρα της να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ανατροφή της Angelina και του μικρότερου αδερφού της James.

Η συμμετοχή του πατέρα της στην ταινία «Lookin’ to Get Out» γίνεται η αφορμή να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο σε ηλικία μόλις εφτά ετών, παρόλα αυτά αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με την υποκριτική αρκετά χρόνια αργότερα και πιο συγκεκριμένα στην εφηβεία της, ξεκινώντας μαθήματα στο Lee Strasberg Theatre Institute. Την ίδια περίοδο συμμετέχει σε ταινίες που σκηνοθετεί ο αδερφός της και σε βίντεο κλιπ, ώσπου το 1993 της δίνεται ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία «Cyborg 2».Από τότε ακολούθησαν πολλές ακόμη συμμετοχές, όμως εκείνες που τις άνοιξαν τον δρόμο για την κορυφή, ήταν το έργο «George Wallace» και το βιογραφικό «Gia» του 1998, για τις οποίες απέσπασε αρκετές βραβεύσεις και εξαιρετικές κριτικές. Τρία χρόνια αργότερα, το όνομά της πλέον ακουγόταν σε κάθε γωνία του κόσμου, αφού είναι η γυναίκα που ενσάρκωσε την Lara Croft στο «Lara Croft: Tomb Raider», μία ταινία που χαντακώθηκε από τους κριτικούς αλλά αποθέωσε την υποκριτική της Jolie.

Από τότε η προσωπική της ζωή έγινε αμέτρητες φορές πρωτοσέλιδο και «τροφή» για σκανδαλοθηρικά περιοδικά, όμως ανάμεσα σε γάμους, διαζύγια, προβλήματα υγείας και φιλανθρωπικούς σκοπούς, υπάρχουν μερικά απίθανα πράγματα που λίγοι γνωρίζουν για εκείνη και τα έχουμε συγκεντρώσει στη λίστα που ακολουθεί παρακάτω.

  1. Μπορεί το μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά της να είναι εκείνο με το οποίο την γνωρίσαμε, όμως στην πραγματικότητα η Angelina Jolie είναι ξανθιά. Όταν ήταν μικρή η μητέρα της αποφάσισε να της βάψει τα μαλλιά και εκείνη τελικά τα κράτησε.
  2. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον συμπρωταγωνιστή της Jonny Lee Miller στην ταινία «Hackers». Στην τελετή φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα λευκό μπλουζάκι που πίσω στην πλάτη είχε γράψει το όνομα του αγαπημένου της με το… αίμα της.
  1. Μετά τη συμμετοχή της στο «Hackers», άρχισε να είναι όλο και πιο ενεργή στον χώρο του κινηματογράφου, συμμετέχοντας μέσα σε έναν χρόνο σε πέντε διαφορετικές ταινίες.
  2. Με τον αδερφό της έχει μία πολύ ξεχωριστή σχέση, αφού μετά τον χωρισμό των γονιών τους, έγιναν ο ένας το στήριγμα του άλλου. Αποφάσισαν μάλιστα να αλλάξουν το επίθετό τους, βάζοντας στη θέση του «Voight», το «Jolie» και το «Haven».
  3. Σύμφωνα με την ίδια, πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβει πως ο λόγος που επέλεξε να ακολουθήσει την ηθοποιία, ήταν επειδή η μητέρα της εγκατέλειψε την καριέρα της για να αφιερωθεί σε εκείνη και τον αδερφό της. Αυτό που πραγματικά ήθελε να κάνει, είναι να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια, να σκηνοθετεί και να γράφει.
  4. Έχει παραδεχθεί πως ο παιδικός της έρωτας ήταν ο Anthony Perkins και ο Spock από το «Star Treck».
  1. Παρότι οι περισσότεροι διάσημοι έχουν κάποιον υπεύθυνο επικοινωνίας που αναλαμβάνει να διαχειριστεί τη δημόσια εικόνα τους, η Angelina Jolie εκπροσωπεί η ίδια τον εαυτό της!
  2. Στο σημείο λίγο πιο κάτω από τον αυχένα, έχει κάνει τατουάζ τη φράση «Know your rights», το αγαπημένο της τραγούδι από το αγαπημένο της συγκρότημα που δεν είναι άλλοι από τους The Clash.
  1. Έχει παραδεχτεί δημόσια πως εξαιτίας της κατάθλιψης που αντιμετώπιζε από όταν έγινε 20 χρονών και έπειτα, είχε πληρώσει κάποιον να τη δολοφονήσει, αφού δεν μπορούσε να βάλει τέλος στη ζωή της.
  2. Μπορεί μέχρι το 2007 να είχε μία πολύ κακή σχέση με τον πατέρα της, όμως σύμφωνα με την ίδια, εκείνος της έδωσε την καλύτερη συμβουλή για την υποκριτική της καριέρα. Της έμαθε πόσο σημαντικό είναι να παρατηρεί καλά τους ανθρώπους για να μπορέσει να μπει στο «πετσί» του ρόλου.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες