Το Πεντάγωνο θα κάνει αποκαλύψεις για τα UFO - Τι λέει ο πρώην διευθυντής Μυστικών Υπηρεσιών - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 23, 2021

Το Πεντάγωνο θα κάνει αποκαλύψεις για τα UFO - Τι λέει ο πρώην διευθυντής Μυστικών Υπηρεσιών

Σύντονα αναμένεται το Πεντάγωνο να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία αναφορικά με τη θέαση UFO σε πολλά σημεία του πλανήτη, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστήριξε ο διευθυντής Μυστικών Υπηρεσιών επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ Τζον Ράτκλιφ μιλώντας σε εκπομπή του Fox News.



Σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην διευθυντής των Μυστικών Υπηρεσιών, έχουν θεαθεί UFO σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ σ' αυτές τις θεάσεις περιλαμβάνονται κινήσεις "για τις οποίες εμείς δεν διαθέτουμε την τεχνολογία".



Συνέχισε λέγοντας: "Υπάρχουν πολλά περισσότερα περιστατικά από αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί. Κάποια από αυτά έχουν αποχαρακτηριστεί και όταν μιλάμε για θεάσεις, μιλάμε για αντικείμενα που έχουν δει οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού ή της Πολεμικής Αεροπορίας ή για εικόνες που έχουν καταγραφεί από τους δορυφόρους και οι ενέργειές τους είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθούν, κινήσεις που είναι δύσκολο να αντιγραφούν, για τις οποίες εμείς δεν διαθέτουμε την τεχνολογία. Ή για ήχους που ταξιδεύουν ξεπερνώντας το φράγμα του ήχου χωρίς να υπάρχει ηχητική έκρηξη" επεσήμανε ο Ράτκλιφ.




"Πάντα αναζητούμε μία λογική εξήγηση" επεσήμανε ο Ράτκλιφ αναφορικά με τη θέαση αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων. "Όταν, επίσης, μιλάμε για θεάσεις, αυτό που πρέπει να σας πω επιπλέον, είναι ότι δεν πρόκειται για έναν πιλότο ή κάποιον δορυφόρο ή μία συλλογή πληροφοριών. Συνήθως έχουμε πολλούς αισθητήρες που "πιάνουν" αυτά τα πράγματα και κάποια από αυτά είναι ανεξήγητα φαινόμενα και στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετά περισσότερα από όσα έχουν δημοσιοποιηθεί. Ο καιρός μπορεί να προκαλέσει διαταραχές, οπτικές διαταραχές. Μερικές φορές αναρωτιόμαστε αν οι αντίπαλοί μας έχουν τεχνολογίες που φθάνουν πιο μακριά απ' ό,τι θεωρούσαμε ή απ' ό,τι συνειδητοποιήσαμε. Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν έχουμε καλές εξηγήσεις για κάποια από τα πράγματα που έχουμε δει" είπε ο Ράτκλιφ σημειώνοντας ότι μία έκθεση που έχει συντάξει το Πεντάγωνο, το υπουργείο Άμυνας και ο διευθυντής των εθνικών υπηρεσιών πληροφοριών έχουν στοιχεία έως την 1η Ιουνίου. Το Πεντάγωνο, υπενθυμίζεται, μόλις πρόσφατα αποχαρακτήρισε τρία βίντεο που είχαν καταγράψει πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού όπου απεικονίζονταν UFO.


Επίσης, ο Ράτκλιφ πρόσθεσε ότι ήλπιζε να έχουν δημοσιοποιήσει τα ευρήματά τους πριν αποχωρήσει από το γραφείο του στις 20 Ιανουαρίου. "Δεν καταφέραμε να τα κατεβάσουμε σε μία μη ταξινομημένη μορφή αρκετά γρήγορα". Σημειώνεται ακόμη ότι η έκθεση αυτή ήταν μέρος του "λογαριασμού ανακούφισης" για τον κορονοϊό, ύψους 2,3 τρισ. δολάρια, που υπέγραψε ο Τραμπ στις 28 Δεκεμβρίου. Ο λογαριασμός αυτός περιελάμβανε τον νόμο περί εξουσιοδότησης πληροφοριών για το οικονομικό έτος 2021 της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας, που περιείχε ένα τμήμα "σχόλιο επιτροπής" το οποί αφορούσε τα "μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα" .






Πηγή: https://www.enikos.gr/international/770030/to-pentagono-tha-kanei-apokalypseis-gia-ta-ufo-ti-leei-o-proin-di
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες