Ντόρα Μπακογιάννη: Απάντηση με αιχμές μετά την δήλωση για την Κρήτη (video) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2021

Ντόρα Μπακογιάννη: Απάντηση με αιχμές μετά την δήλωση για την Κρήτη (video)


«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα». Με αυτή τη φράση, αφού ρωτήθηκε για το αν θα κάνει Πάσχα… στο χωριό, η Ντόρα Μπακογιάννη «άναψε φωτιές».


Η δήλωση έγινε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, με την βουλευτή της ΝΔ να συμπληρώνει: «Πρώτα ο Θεός, θα πάμε». Στην συνέχεια αναρωτήθηκε αν «το να πάει κάποιος στο χωριό του και να ψήσει έξω δεν είναι πολύ ασφαλέστερο από να μαζευτούν 10 άτομα μέσα σε ένα σπίτι στην Αθήνα;» και συνέχισε:


«Η δική μου άποψη είναι ότι λελογισμένα και με μέτρα μπορούμε να ανοίξουμε και να είμαστε ασφαλέστεροι. Από προσωπική εμπειρία νιώθω ότι δεν κρατιέται ο κόσμος, ότι και να του πούμε. Οι νέοι άνθρωποι ιδιαίτερα, έχουν χάσει έναν χρόνο από τη ζωή τους», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και έφερε ως παράδειγμα τα… έγγονια της που «πηδάνε στον έναν καναπέ και ξαναπηδάνε στον ίδιο καναπέ».
Το βίντεο, ωστόσο, με την δήλωσή της έγινε viral κι έτσι η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει: «Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρόπο… καταπληκτικό, σας παραθέτω ολόκληρη την δήλωση μου. Μίλησα για την ανάγκη όλων μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο».
Δείτε την ανάρτησή της

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες