Διώκεται για Βιντεοκασέτα που έκανε 21 χρόνια να την επιστρέψει - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Απριλίου 27, 2021

Διώκεται για Βιντεοκασέτα που έκανε 21 χρόνια να την επιστρέψει

Μία γυναίκα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ που θέλησε να τροποποιήσει τα χαρτιά της έπειτα από τον γάμο της, ανακάλυψε όλο έκπληξη πως στην παλιά της πολιτεία αντιμετώπιζε δίωξη εξαιτίας μιας βιντεοκασέτας.


«Πήγα για να αλλάξω το επώνυμό μου στο δίπλωμα οδήγησής μου. Λόγω του κορονοϊού χρειάζεται ραντεβού για αυτά τα πράγματα», δήλωσε η γυναίκα στο τηλεοπτικό κανάλι Fox 25.


«Για να κλείσω ραντεβού, έστειλα ένα e-mail στην υπηρεσία και αυτοί μου απάντησαν, λέγοντάς μου ότι εκκρεμούσε μια υπόθεσή μου στην Οκλαχόμα και ότι θα έπρεπε να πάρω τηλέφωνο έναν αριθμό που μου έδιναν», συμπληρώνει, σύμφωνα με την New York Post.


Η ίδια τονίζει πως κάλεσε στο νούμερο και της απάντησαν από την Εισαγγελία της Κομητείας Κλίβελαντ πως ήταν καταζητούμενη για μια κακουργηματική υπεξαίρεση. Όπως της εξήγησε η βοηθός εισαγγελέα, κατά της ίδιας υπήρχαν ντοκουμέντα που αποδείκνυαν πως η γυναίκα είχε νοικιάσει το 1999 μια βιντεοκασέτα της ταινίας «Σαμπρίνα η μικρή μάγισσα», χωρίς να την επιστρέψει.


Η έκπληκτη γυναίκα δήλωσε πως δεν θυμάται καν να νοικιάζει την ταινία. «Συγκατοικούσα με έναν νεαρό πριν καμιά εικοσαριά χρόνια, ο οποίος είχε δύο κόρες, 8 και 11 ετών. Υποθέτω πως αυτός είχε νοικιάσει τη βιντεοκασέτα στο όνομά μου. Εγώ δεν την έχω δει, σίγουρα. Δεν είναι του γούστου μου. Όμως, να που καταζητούμαι τώρα, εξαιτίας της», τόνισε.


Οπως αποδείκνυαν τα έγγραφα, η βιντεοκασέτα είχε νοικιαστεί από ένα βίντεο κλαμπ της Οκλαχόμα, το «Movie Place», το οποίο πλέον έχει κλείσει.


Ο δικηγόρος Εντ Μπλάου, της δικηγορικής εταιρείας Μπλάου, δήλωσε στο Fox 25 ότι, παρόλο που το κατάστημα έκλεισε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον πρακτικά κάποιο «θύμα» στην υπόθεση, η Κομητεία Κλίβελαντ μπορεί να την «κυνηγήσει» περαιτέρω, καθώς έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες και έχει εκδοθεί ένταλμα κατά της γυναίκας.






Πηγή: https://www.ethnos.gr/viral/155261_ipa-gynaika-dioketai-epeita-apo-21-hronia-giati-den-epestrepse-mia-binteokaseta
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες