Η 2η δόση του εμβολίου ακόμη και στον τόπο διακοπών - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021

Η 2η δόση του εμβολίου ακόμη και στον τόπο διακοπών

Η προσπάθεια ώστε να πειστούν οι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού συνεχίζεται. Μετά το άνοιγμα νέων ηλικιακών ομάδων, τους καθημερινούς εμβολιασμούς μέχρι τις 12 το βράδυ, προστέθηκε ένας ακόμα τρόπος ώστε να είναι ευέλικτοι οι πολίτες στον ορισμό του ραντεβού της και συγκεκριμένα της δεύτερης δόσης. Όπως δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, μπορούν να επιλέξουν διαφορετική τοποθεσία για τη δεύτερη δόση του εμβολίου τους.


 «Το δεύτερο ραντεβού μπορεί να το κάνει κάποιος σε άλλη πόλη ενόψει του καλοκαιριού που θα επιτραπούν κι οι μετακινήσεις. Εδώ και λίγες ημέρες έχουμε δώσει την δυνατότητα στην πλατφόρμα να μπορείς να κλείσεις το ραντεβού του δεύτερου εμβολίου σε άλλη πόλη, προκειμένου να βελτιώσουμε τη δυνατότητα των πολιτών να κάνουν το εμβόλιο όπου κι αν βρίσκονται ή όπου κι αν θα βρίσκονται ενόψει του καλοκαιριού. Είναι ευέλικτο το ραντεβού μπορεί κάποιος να αλλάξει την ημερομηνία και την τοποθεσία» ανέφερε χαρακτηριστικά o κ. Πιερρακάκης.


Υπενθυμίζεται σύμφωνα με το πρόγραμμα των εμβολιασμών, που αφορά την δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, δίνεται άλλη μια δυνατότητα, να αλλάξει δηλαδή κάποιος το δεύτερο ραντεβού του από τις 12 μέχρι τις 8 εβδομάδες.






Πηγή: https://www.ethnos.gr/ellada/155412_emboliasmoi-i-2i-dosi-akomi-kai-ston-topo-diakopon
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες