Εμβολιασμοί: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις ηλικίες 40-44 ετών – Τεράστια ζήτηση για ραντεβού - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Απριλίου 29, 2021

Εμβολιασμοί: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις ηλικίες 40-44 ετών – Τεράστια ζήτηση για ραντεβού

Ανοιχτή είναι από το βράδυ της Τετάρτης η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, προκειμένου να κλείσουν τα ραντεβού τους για εμβολιασμό με το σκεύασμα της AstraZeneca οι πολίτες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 40-44 ετών και είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση.


«Σας ενημερώνουμε ότι προτεραιοποιηθήκατε για εμβολιασμό. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας μέσω του emvolio.gov.gr ή μέσω του κοντινότερου ΚΕΠ ή φαρμακείου», αναφέρει χαρακτηριστικά το SMS που αποστέλλεται στους πολίτες ώστε να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους.


Από το πρωί της Πέμπτης μπορούν πλέον να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό και όσοι δεν έχουν άυλη συνταγογράφηση και ανήκουν στην εν λόγω ηλικιακή ομάδα.


Μάλιστα, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, λόγω της «κατακόρυφα αυξημένης ζήτησης σε ραντεβού από την ηλικιακή ομάδα 30-39 και 40-44», αυξήθηκαν οι εμβολιαστικές γραμμές και θα προστεθούν και νέα εμβολιαστικά κέντρα «ώστε να καλυφθούν όλα τα αιτήματα».


Υπενθυμίζεται ότι από το Μεγάλο Σάββατο θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και οι πολίτες των ηλικιών 45-49 ετών για όλα τα εμβόλια.


Σημειώνεται ότι στις αρχές Μαΐου θα ενημερωθούν οι πολίτες 40–44 ετών, για το πότε θα είναι διαθέσιμα και για αυτούς τα υπόλοιπα εμβόλια, πέρα από το AstraZeneca.





Πηγή: https://www.news.gr/ellada/article/2565760/emvoliasmi-anixe-i-platforma-gia-tis-ilikies-40-44-eton-terastia-zitisi-gia-rantevou.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες