ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !!! Διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης! - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Απριλίου 01, 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !!! Διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης!

Παρελθόν για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ο αψύς Παύλος Πολάκης. Η χθεσινή νύχτα εξελίχθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ σε νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου με τον Αλέξη Τσίπρα να εξαναγκάζεται στην διαγραφή του κολλητού του βουλευτή Χανίων.


Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο καυγάς που έστησε ο Παύλος Πολάκης το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή με τον προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου  άνευ λόγου και αφορμής.


Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Βουλής το βράδυ της Τετάρτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε αντιμέτωπος με την παλιά φρουρά του κόμματος μεταξύ των οποίων ο Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Φίλης. Ο πρώην γραμματέας του κόμματος είχε δείξει τις προθέσεις από νωρίτερα όταν κατά τη συζήτηση στη Βουλή διαφοροποιήθηκε από τη γραμμή του κόμματος αναφορικά με την τροπολογία για την μεταφορά του καζίνο στο Μαρούσι αδειάζοντας τόσο τον Κώστα Ζαχαριάδη όσο και τον Γιώργο Βαρεμένο οι οποίοι είχαν ταχθεί υπέρ.


Στη σύρραξη θέση πήραν και οι πασοκογενείς οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορεί ο Παύλος Πολάκης να γκρεμίζει ότι άλλοι χτίζουν χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις συνέπειες για το κόμμα.


Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να υπερασπιστεί τον φίλο του και πιστό στρατιώτη, όπως τον χαρακτήρισε, σύντομα όμως υπαναχώρησε όταν διαπίστωσε πως η μόνη σύμμαχος που του είχε απομείνει ήταν η Ρένα Δούρου που εκφράστηκε υπέρ του Κρητικού.


Η απόφαση ελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα οπότε και ξεκίνησε νέος κύκλος αντιπαράθεσης με τον Παύλο Πολάκη να στρέφεται κατά πάντων απειλώντας τους με αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες τους κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αναφορές έκανε και στο καταστατικό του κόμματος υποστηρίζοντας πως η διαγραφή του είναι παράνομη καθώς δεν ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα.


Η τεταμένη κατάσταση διατηρήθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Αλέξη Τσίπρα να αποχωρεί ηττημένος ακολουθούμενος σταδιακά και από τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος.


Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι πραγματικότητα σε ένα άλλο κόμμα, σε μια άλλη περίοδο, σε μια αριστερά με αρχές και αξίες. Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά ένα πρωταπριλιάτικο αστείο για το καλό της ημέρας…



Καλή πρωταπριλιά και προσοχή στους… ψεύτες!






Πηγή: https://tomanifesto.gr/diegrafi-apo-to-syriza-o-polakis/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες