Εστίαση: Γι αυτό οι ειδικοί είπαν όχι στην μουσική - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Απριλίου 29, 2021

Εστίαση: Γι αυτό οι ειδικοί είπαν όχι στην μουσική


Πλέον είναι γεγονός ότι τόσο τα καφέ -μπαρ, όσο και τα εστιατόρια θα ανοίξουν την δεύτερη μέρα του Πάσχα όπου θα είναι την Δευτέρα 03/05/21
Πραγματικά όλα τα μαγαζιά έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται για να υποδεχθούν μετά από 6 μήνες ολικής αναστολής τους τον κόσμο που θα θελήσει να τα επισκεφτεί και να απολαύσει τον καφέ του και να χαλαρώσει.



Αυτό που θα είναι διαφορετικό σε αυτή την λειτουργία των καταστημάτων εστίασης είναι ότι ναι μεν επανεκκινούν, αλλά με πολύ αυστηρούς κανόνες προστασίας για να μην υπάρξει διασπορά της πανδημίας. Οι αυστηροί κανόνες περιλαμβάνουν και την μη χρήση μουσικής και πιο κάτω συ εξηγούμε ακριβώς τον λόγο για τον οποίο πάρθηκε αυτός ο κανονισμός.


Τι επιβάλλει η μουσική
Η μουσική επιβάλλει μεγαλύτερη ένταση και προσπάθεια και γι αυτόν τον λόγο κάνει τους ανθρώπους να έρχονται πιο κοντά. Γενικά μας οδηγεί και μας επιβάλλει να υψώσουμε την φωνή μας πιο πάνω από την ένταση στην οποία βρίσκετε η μουσική για να καταφέρουμε να ακουστούμε. Έτσι χωρίς την μουσική δεν θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να ακουστούμε και έτσι τα σταγονίδια μας δεν χρειάζεται να πηγαίνουν πιο μακριά άρα αναχετιζετε και η διασπορά του ιού.

Με τι σχετίζετε το μέτρο της μουσικής
Σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες το μέτρο για ολική απαγόρευση της μουσικής στους χώρους εστίασης, σχετίζετε καθαρά και μόνο με την ένταση της φωνής και τα σταγονίδια που βγαίνουν από το στόμα με αποτέλεσμα την διασπορά του ιού.



Τελικό συμπέρασμα
Το άνοιγμα των χώρων εστίασης στους εξωτερικούς χώρους, θα είναι ασφαλή με την έλλειψη της μουσικής ,ενώ αν υπήρχε η μουσική θα θεωρούνταν πάρα πολύ επικίνδυνο. Και ότι ακόμα πρέπει να προσπαθήσουμε κι να ακολουθούμε τους κανόνες , διότι το πρόβλημα δεν το έχουμε ξεπεράσει αλλά ακόμα το αντιμετωπίζουμε και η οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια μπορεί να το ξανα φουντώσει.

Ακολουθεί βίντεο για το άνοιγμα της εστίασης

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες