Πέθανε μετά από τιμωρία με βαθιά καθίσματα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Απριλίου 07, 2021

Πέθανε μετά από τιμωρία με βαθιά καθίσματα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος στις Φιλιππίνες όταν τον υποχρέωσαν να κάνει 300 «βαθιά καθίσματα» ως τιμωρία επειδή παραβίασε τους κανόνες της απαγόρευσης κυκλοφορίας


O 28χρονος Darren Manaog Penaredondo άφησε την τελευταία του πνοή στις 3 Απριλίου δύο ημέρες μετά την επιβολή της ιδιότυπης αυτής τιμωρίας από την αστυνομία.


Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον 28χρονο να κάνει «βαθιά καθίσματα» επειδή τον εντόπισαν να έχει βγει να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από τις 6 το απόγευμα στις Φιλιππίνες.


Όπως κατήγγειλε η σύντροφος του 28χρονου η αρχική τιμωρία ήταν για 100 «βαθιά καθίσματα» με τους αστυνομικούς να επιβάλουν την επανάληψή της αν δεν γινόταν σωστά.


Σύμφωνα με την ίδια μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι του ο 28χρονος είχε υποχρεωθεί να κάνει συνολικά 300 «βαθιά καθίσματα» με αποτέλεσμα να είναι εξαντλημένος.


«Όταν επέστρεψε στο σπίτι στις 8 το πρωί της Παρασκευής χρειάστηκε τη βοήθεια ενός άλλου ατόμου που είχε παραβιάσει την απαγόρευση κυκλοφορίας» περιέγραψε αρχικά η σύντροφος του 28χρονου.


«Τον ρώτησα αν τον είχαν ξυλοκοπήσει και αυτός απλά μου χαμογέλασε αλλά εγώ κατάλαβα ότι πονούσε» πρόσθεσε η ίδια.


Σύμφωνα με την ίδια τις ώρες που ακολούθησαν ο 28χρονος δεν μπορούσε ούτε να σταθεί όρθιος.


Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν σε μια προσπάθεια να πάει στην τουαλέτα έπαθε κρίση και χρειάστηκε να του γίνει ανάνηψη από γείτονα για να επανέλθει.


Τελικά, όμως, σύμφωνα με την σύντροφό του ο 28χρονος κατέληξε στις 10 το βράδυ της ίδιας ημέρας χωρίς να προλάβει να πάει στο νοσοκομείο.


Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο 28χρονος είχε συλληφθεί για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας με εκπρόσωπο της μητροπολιτικής αστυνομίας να διαψεύδει ότι τα «βαθιά καθίσματα» χρησιμοποιούνται ως ποινή.


Όπως είπε αν οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ως τιμωρία τα «βαθιά καθίσματα» για τον 28χρονο με αποτέλεσμα αυτός να βρει τον θάνατο, αυτό δεν θα γίνει ανεκτό.






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1183832/adianoito-filippinezos-pethane-apo-300-vathia-kathismata-giati-paraviase-tin-apagoreysi-kykloforias
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες