Κορινθία: Έκλεψαν λάδι και εργαλεία από αποθήκη - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Απριλίου 16, 2021

Κορινθία: Έκλεψαν λάδι και εργαλεία από αποθήκη

Άρπαξαν τενεκέδες με ελαιόλαδο, αλυσοπρίονα και χορτοκοπτικό μηχάνημα - Τον συνέλαβαν με κλομπ 47 εκατοστών και σουγιά 18 εκατοστών στην  Ζάκυνθο.

Δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς του τμήματος Βέλου-Βόχας ο ένας από τους δυο διαρρήκτες που παραβίασαν μια αποθήκη σε τοπική κοινότητα του ομώνυμου Δήμου και άρπαξαν από μέσα τρεις τενεκέδες με ελαιόλαδο, δυο αλυσοπρίονα και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα.


Ο 28χρονος Έλληνας εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο Ζευγολατιό Κορινθίας, συνελήφθη και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ ο 27χρονος συνεργός του αναζητείται.


Έκλεψε είδη από σούπερ μάρκετ και συνελήφθη με όπλα


Κατά την διάρκεια ελέγχων εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Ζάκυνθο ένας Έλληνας, ο οποίος είχε κλέψει εμπορεύματα μικρής χρηματικής αξίας από ένα σούπερ μάρκετ και σε βάρος του είχε υποβληθεί καταγγελία για κλοπή. Τα κλεμμένα είδη δεν βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, όμως κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο πλαστικό κλομπ μήκους 47 εκατοστών και ένας σουγιάς μήκους 18 εκατοστών. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.






Πηγή: https://www.protothema.gr/greece/article/1115093/korinthia-eklepsan-ladi-kai-ergaleia-apo-apothiki/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες