«Ξεκλήρισαν» την οικογένειά τους και αυτοκτόνησαν - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, Απριλίου 07, 2021

«Ξεκλήρισαν» την οικογένειά τους και αυτοκτόνησαν

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Και γι’ αυτό ακριβώς αποφάσισα να τους σκοτώσω»


Ένα δολοφονικό σχέδιο που κατάστρωναν για μήνες έβαλαν σε εφαρμογή δύο αδέρφια 19 και 21 ετών, τα οποία κατηγορούνται ότι σκότωσαν 4 συγγενείς τους μέσα στο σπίτι τους στο Τέξας, πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Το άγριο έγκλημα έλαβε χώρα το Σάββατο, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών ο 19χρονος Farhan Towhid και ο 21χρονος Tanvir Towhid σκέφτονταν από καιρό να φέρουν τον όλεθρο στην οικόγενειά τους.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικτύου Fox 4, ο Farhan άφησε και σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο είχε γράψει: «Γεια σε όλους, σκότωσα τον εαυτό μου και την οικογένειά μου».Τη Δευτέρα, η αστυνομία εντόπισε νεκρά με τραύματα από σφαίρες στο σώμα και τα 6 μέλη της οικογένειας από το Μπαγκλαντές, τα δύο αδέρφια, τους γονείς, την αδερφή και τη γιαγιά.

«Αν σκότωνα μόνο τον εαυτό μου, θα ήταν δυστυχισμένοι», εξήγησε ο Farhan στο σημείωμά του, «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αλήθεια το κάνω. Και γι’ αυτό ακριβώς αποφάσισα να τους σκοτώσω».

Φίλος του Farhan περιέγραψε πώς συνέλαβαν τα δύο αγόρια το φονικό σχέδιο από τον Φεβρουάριο, μιας και όπως είπε, τα δυο παιδιά «δεν μπορούσαν να φτιάξουν τα πάντα».


«Το σχέδιο ήταν απλό. Βρίσκουμε δύο όπλα. Εγώ παίρνω το ένα και σκοτώνω την αδερφή μου και τη γιαγιά, την ώρα που ο αδερφός μου σκοτώνει τους γονείς μας με το άλλο. Και μετά σκοτώνουμε τους εαυτούς μας», γράφει ο Farhan.

Τα δύο παιδιά φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο, όπως και η δίδυμη αδερφή του Farhan. Όσο για τη γιαγιά, είχε έρθει να τους δει από το Μπαγκλαντές.

Πηγή: https://www.news.gr/kosmos/article/2539836/xeklirisan-tin-ikogenia-tous-ke-aftoktonisan.html
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here