Δολοφόνησε γυναίκα γιατί διαφώνησαν στην τιμή ενός ψυγείου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Απριλίου 09, 2021

Δολοφόνησε γυναίκα γιατί διαφώνησαν στην τιμή ενός ψυγείου

Μια αδιανόητη δολοφονία για την τιμή ενός ψυγείου σημειώθηκε στις ΗΠΑ.

Δράστης ο 26χρονος Joshua Gorgone και θύμα του η 54χρονη Denise Williams.

Σύμφωνα με την αστυνομία η δολοφονία σημειώθηκε στο διαμέρισμα του 26χρονου όταν τον επισκέφθηκε η 54χρονη προκειμένου να διαπραγματευθούν την πώληση ενός ψυγείου.

Η 54χρονη είχε δει μέσω Facebook το ψυγείο που πωλούσε ο 26χρονος και ήθελε να το αγοράσει προκειμένου να το κάνει δώρο στον φίλο της.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 26χρονος δολοφόνησε την άτυχη 54χρονη με ένα κουζινομάχαιρο αφού διαφώνησαν για την τιμή του ψυγείου.

«Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι ο θάνατος της 54χρονης ήταν εξαιρετικά βίαιος» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας Κάμπρια στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ όπου σημειώθηκε το άγριο έγκλημα.

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε με τη βοήθεια των δεδομένων που άντλησαν οι αστυνομικοί από το κινητό τηλέφωνο της 54χρονης τα οποία τους οδήγησαν στο διαμέρισμα του 26χρονου.

Παράλληλα η οικογένεια της άτυχης γυναίκας έδωσε στην αστυνομία στοιχεία από τις αναζητήσεις που έκανε μέσω Facebook η 54χρονη.

Ο εισαγγελέας της περιοχής στην οποία συνέβη η δολοφονία για την αγορά ενός ψυγείου προειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής να είναι προσεκτικοί όταν κάνουν αγορές μέσω Facebook.

«Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν συναντάτε κάποιον άγνωστο για αγοραπωλησία μέσω διαδικτύου. Μην πάτε ποτέ μόνοι σας. Μην καλείτε κανέναν στο σπίτι σας. Να έχετε πάντα κάποιον μαζί σας και οι συναντήσεις να γίνονται σε δημόσιο χώρο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας με αφορμή την άγρια δολοφονία της 54χρονης για ένα ψυγείο.






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1184496/friki-stis-hpa-dolofonise-gynaika-giati-diafonisan-stin-timi-enos-psygeioy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες