Τούρκος ξυλοκόπησε άγρια την ερωμένη του για να ζητήσει… συγνώμη από τη σύζυγό του - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Απριλίου 08, 2021

Τούρκος ξυλοκόπησε άγρια την ερωμένη του για να ζητήσει… συγνώμη από τη σύζυγό του

Ο «άτακτος» Τούρκος σύζυγος ξυλοκόπησε άγρια την ερωμένη του προκειμένου με τον τρόπο αυτό να ζητήσει… συγγνώμη από την σύζυγό του.


Η άγρια επίθεση από τον Τούρκο «άτακτο» σύζυγο στην ερωμένη του φέρεται να προκλήθηκε όταν αυτή ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος.


Η 24χρονη Beyza Yurttas φέρεται, τότε, να αποφάσισε να χωρίσει από τον σύντροφό της με τον ίδιο να βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη για την απιστία του.


«Του είπα ότι θέλω να χωρίσουμε και ετοιμαζόμουν να μετακομίσω μετά από όσα έμαθα για τον γάμο του. Τότε αυτός μου τηλεφώνησε και ζήτησε να με δει μια τελευταία φορά» εξήγησε η 24χρονη για το πώς ξεκίνησε η περιπέτειά της.


Η συνάντηση, σύμφωνα με την Sun, έγινε στην πόλη Alanya στη νότια Τουρκία το απόγευμα της 31ης Μαρτίου.


«Δεν ξέρω γιατί συμφώνησα να τον συναντήσω αλλα όταν συνέβη αυτό, εκείνος με τράβηξε μέσα στο αυτοκίνητό του, κλείδωσε τις πόρτες και άρχισε να με χτυπάει επανειλημμένα» περιέγραψε η 24χρονη τι συνέβη εκείνο το απόγευμα.


Ξαφνικά τότε ο άτακτος σύζυγος έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και έκανε βιντεοκλήση στην σύζυγό του για να της δείξει τι έκανε.


«Σου αρέσει αυτό που βλέπει αγάπη μου;» φέρεται να ρώτησε ο άτακτος σύζυγος.

Τότε η σύζυγός του, σύμφωνα με την 24χρονη, αντί να του πει να σταματήσει του απάντησε «έχω ξετρελαθεί. Χτύπησε την άλλη μια φορά αυτή τη φορά για μένα».


Η 24χρονη δηλώνει τρομοκρατημένη και σοκαρισμένη από όσα έζησε.


Μετά τον ξυλοδαρμό της η 24χρονη πήγε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο ενώ αργότερα, από φόβο για τη ζωή της, όπως είπε, κοινοποίησε φωτογραφίες της στα social media.


«Παρακαλώ βοηθήστε με, δεν θέλω να καταλήξω σαν τις γυναίκες που σκοτώθηκαν από κάποιον άνδρα. Δεν θέλω να πεθάνω» έγραψε στις λεζάντες των φωτογραφιών η 24χρονη.


Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών η αστυνομία συνέλαβε τον άτακτο Τούρκο σύζυγο για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης προκειμένου να ζητήσει «συγγνώμη» από τη σύζυγό του για την απιστία του.





Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1184189/apisteyto-toyrkos-xylokopise-agria-tin-eromeni-toy-gia-na-zitisei-sygnomi-apo-ti-syzygo-toy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες