Η Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τις χρεώσεις στους ιδιοκτήτες των σπιτιών, στα οποία θα γίνει προμήθεια, εγκατάσταση υδρομετρητών για την λειτουργία τηλεματικού συστήματος διαχείρισης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Απριλίου 05, 2021

Η Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τις χρεώσεις στους ιδιοκτήτες των σπιτιών, στα οποία θα γίνει προμήθεια, εγκατάσταση υδρομετρητών για την λειτουργία τηλεματικού συστήματος διαχείρισης


Αγαπητοί, με αφορμή την επιστολή της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Αγ.Θ. προς τους καταναλωτές, με θέμα την χρέωση της ανύψωσης της θέσης του υδρομετρητή, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε, όπως αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας στις 3/4/21, τα εξής: 
Εδώ και χρόνια οι οικιστές των Αγίων Θεοδώρων έχουμε πληρώσει: δίκτυα, δεξαμενές, αντλιοστάσια, υδρομετρητές κ.α. τα οποία με το χρόνο έχουν περάσει στην Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Αγ.Θ. Θεωρούμε, τουλάχιστον, απαράδεκτο να μας ζητάτε χρήματα για κάτι που δεν ευθυνόμαστε, από την στιγμή που ο υδρομετρητής που υπάρχει τοποθετημένος έξω από το σπίτι μας, έχει μπει με τις οδηγίες και με ‘’ευθύνη’’ του Δήμου. Οι οικιστές τα προηγούμενα χρόνια, για αρκετούς μήνες πληρώναμε το πάγιο, χωρίς καν να υπάρχει νερό στις βρύσες μας και όταν υπήρχε, ήταν αμφίβολης ποιότητας.
 Επιπλέον το τελευταίο χρόνο, οι οικιστές δεν μπορούν να επισκεφτούν τα σπίτια τους, ενώ οι λογαριασμοί έρχονται ανελλιπώς, με το πάγιο το οποίο συμπεριλαμβάνει την συντήρηση του δικτύου σαφώς και του μετρητή. Η απόφαση σας είναι εξοργιστική. 
Σας καλούμε να σκεφτείτε την περίοδο που διανύουμε, με τις περισσότερες οικογένειες μας να δοκιμάζονται σοβαρά από την πανδημία, με οποιοδήποτε τρόπο. Να πάρετε πίσω αυτή την απόφαση και να ολοκληρώσετε το έργο, με έξοδα της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Αγ.Θ. με το καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να αποτελεί ένα έργο υποδομής, που με την σύγχρονη τεχνολογία θα κάνει την ζωή όλων (συμπεριλαμβανομένων των εργατών της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Αγ.Θ.), πιο εύκολη και χωρίς τους κινδύνους που τώρα παραμονεύουν. Οτιδήποτε άλλο, δε συνάδει με την σπουδαία δουλειά που έχει κάνει η Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Αγ.Θ., στους Αγίους Θεοδώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες