M. Εβδομάδα: Μέχρι τι ώρα μπορείτε να κυκλοφορείτε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Απριλίου 24, 2021

M. Εβδομάδα: Μέχρι τι ώρα μπορείτε να κυκλοφορείτε


M. Εβδομάδα: Μέχρι τι ώρα μπορείτε να κυκλοφορείτε
Αλλαγές στο ωράριο νυχτερινής κυκλοφορίας κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την τακτική ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.
Έτσι, ο περιορισμός της κυκλοφορίας ξεκινά στις 22:00 τη Μεγάλη Εβδομάδα και ανήμερα το Πάσχα, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα (3 Μαΐου) η έναρξη του περιορισμού μεταφέρεται στις 23:00.
Σχετικά με την Μεγάλη Παρασκευή, ο Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι η περιφορά του επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του ναού και χωρίς να ακολουθούν οι πιστοί, όπου θα ισχύει και εκεί 1 άτομο ανα 10 τ.μ..
Το ωράριο βραδινής μετακίνησης διευρύνεται από τη Δευτέρα 3 Μαΐου, όταν αρχίζει η λειτουργία της εστίασης. Η απαγόρευση θα είναι από τις 23:00 έως τις 05:00.
Επιπλέον, η διαδημοτική μετακίνηση επιτρέπεται μόνο τα Σαββατοκύριακα με την αποστολή SMS 6 το 13033.
Στο ΙΧ αυτοκίνητο εάν είναι μόνος του ο οδηγός ή όταν οι επιβάτες είναι συγγενείς πρώτου βαθμού (σύζυγοι, γονείς με παιδιά) τότε δεν υποχρεούνται να φοράνε μάσκα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο οδηγός και οι επιβάτες υποχρεούνται να φορούν μάσκα.

Υποχρεωτική η χρήση της μάσκας είναι και στα επαγγελματικά οχήματα όταν υπάρχουν συνεπιβάτες. Στις κόκκινες περιοχές, ο ανώτατος αριθμός επιβατών σε ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο είναι τα τρία άτομα, εκτός αν είναι οικογένεια. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει και τον οδηγό.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες