Πρακτορεία ΟΠΑΠ και ΟΠΑΠ Play: Αύριο η απόφαση για την επαναλειτουργία τους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Απριλίου 08, 2021

Πρακτορεία ΟΠΑΠ και ΟΠΑΠ Play: Αύριο η απόφαση για την επαναλειτουργία τους


Στην αυριανή σύσκεψη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων θα τεθεί το θέμα ης επαναλειτουργίας των πρακτορείων του ΟΠΑΠ και των ΟΠΑΠ Play από τη Δευτέρα 12 Απριλίου.
Σημειώνεται πως οι πράκτορες θεωρούσαν πως θα ανεβάσουν ρολά μαζί με το λιανεμπόριο τη Δευτέρα, αλλά τελικά οι ειδικοί δεν έδωσαν το πράσινο φως.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, είχε αναφέρει πως η κυβέρνηση ήθελε να επαναλειτουργήσουν τα πρακτορεία μαζί με τα κομμωτήρια, όμως δεν δόθηκε έγκριση από την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων.
Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι σε πρακτορεία ΟΠΑΠ και ΟΠΑΠ Play, που υπολογίζονται σε 30.000, έχουν δεχθεί σοβαρό πλήγμα, καθώς από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι σήμερα, έχουν λειτουργήσει ελάχιστα.
Συγκεκριμένα στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές που βρέθηκαν στο βαθύ κόκκινο, οι υπάλληλοι και οι ιδιοκτήτες πρακτορείων δεν έχουν εργαστεί από τις 7 Νοεμβρίου.
Αν τελικά οι ειδικοί επιτρέψουν την επαναλειτουργία τους στις 12 Απριλίου, η συγκεκριμένη κατηγορία θα επιστρέψει στην εργασία της έπειτα από 5 μήνες.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες